Nazaj na seznam zadetkov

Radi kopljemo in opravljamo pripravljalna zemeljska dela

Bi radi začeli gradbeni projekt, a nimate na razpolago prave strojne opreme ali znanja za zemeljska dela? V tem primeru pokličite Viskop gozdarske in gradbene storitve Silvester Videmšek s.p.

Mi pripravimo teren za vašo sanjsko stavbo

Če želimo izvesti gradbeni projekt, moramo prvo pripraviti teren. Dobra priprava in kakovosten izkop bosta poskrbela za varnost bodoče stavbe.

K zemeljskim delom sodijo površinski odkopi gradbišč, izkopi, odkopi, odstranjevanje skal, nasipavanje in planiranje.

Naše podjetje vam zemljišče očisti in pripravi za gradnjo ali kmetijsko uporabo. Odstranimo drevesa, skale in teren poravnamo. Izkopljemo vam gradbeno jamo in vam odvečni material odpeljemo.

Naš cilj je, da so naše stranke z našim delom zadovoljne. Z vsako izmed strank se o projektu pogovorimo in sestavimo načrt o poteku dela. Naše delo temelji na načelu sodelovanja in komunikacije s stranko.

Pomagamo tudi pri urejanju gozdnih površin

Naša druga strast je les. Drva so od nekdaj material za ogrevanje in se danes rada prodajajo. V okviru našega podjetja pomagamo tudi z gozdarskimi storitvami. Nudimo vam sečnjo in spravilo lesa. Imamo dobro mehanizacijo za prevoz manjših ali večjih kosov lesa. Hlodovino vam lahko tudi razrežemo.

Ker je les priljubljen prodajalni izdelek, vam lahko svetujemo pri prodaji lesa in neobdelane hlodovine. Da bo vaš lesni material kakovosten, vam ga pomagati shraniti na pravilen način.

Radi delamo na zunaj na terenu in to se pri našem delu čuti. Delamo z zagonom in jasnim ciljem

Želite sodelovati z nami? Pišite nam po elektronski pošti ali nas pokličite. Radi vam bomo tudi svetovali, če boste imeli kakršnakoli vprašanja.