Nazaj na seznam zadetkov

Zidarstvo in suhomontaža - Medin Mešanović s.p., Savinjska

V podjetju Gradbeništvo Medin Mešanović s.p. iz Celja smo vam po vsem savinjskem območju na voljo za kvalitetno in ugodno izvedbo zidarskih del in suhomontaže. 

Storitve izvajamo hitro, v dogovorjenih rokih in vedno po vaših željah. Če niste prepričani v izbiro izvajalca zidarskih del,  naj vas prepričajo naše odlike: 

  • ugodna cena

  • izkušnje

  • profesionalnost

  • odzivnost

  • prilagodljivost

  • natančnost 

  • uporaba najboljših materialov

Cenik suhomontažnih del in za zidarska dela vam posredujemo po telefonu ali e-pošti

Na naših kontaktih zgoraj smo dosegljivi, da nam zastavite kakršnakoli vprašanja glede zidarskih in suhomontažnih del. Na Savinjskem smo med najbolj konkurenčnimi podjetji iz naštetih dejavnosti in o tem se lahko zdaj prepričate še bolj ugodno. Odgovorili vam bomo s ponudbo in nasveti glede pravih rešitev za vas in vaš objekt. 

Ne glede na to, ali urejate stanovanjski ali poslovni objekt, novogradnjo ali pa adaptirate, mi vam prihranimo čas in denar, ker ugodno poskrbimo tako za suhomontažna kakor zidarska dela.

Potrebujete manjša zidarska dela, cena pa odloča o izbiri zidarstva? Obrnite se ne nas, ker za svoj denar dobite največ!

Za suhomontažna in zidarska dela imamo najbolj konkurenčno ceno na Savinjskem. Vedno poiščemo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Pri pripravi ponudbe upoštevamo vaše želje, potrebe, finančne zmožnosti, projekt pa realiziramo skladno z dogovori. Z naročniki storitev pred izvedbo dogovorimo vse podrobnosti, da ne prihaja do nejasnosti in se lahko suhomontažna in zidarska dela realizirajo v rokih, po pričakovanih cenah, skratka v vsestransko zadovoljstvo. 

Ker si želimo, da so kvalitetna suhomontaža in zidarstvo oz. zidarska dela dostopna vsem, pripravljamo tudi akcije, popuste oz. znižanje cen. 

Če iščete zidarja, lahko z nami prihranite. Ne odlašajte s povpraševanjem in pridobite top ponudbo za zidarska dela in suhomontažo na Savinjskem 

Za zidarska dela in suhomontažo nas je v okolici Celja in po celi Savinjski izbralo že veliko strank. Prepričali smo jih s cenovno konkurenčnostjo, hitrostjo, natančnostjo. Delamo odgovorno, v rokih in z mislijo na zadovoljstvo strank. Zato gradbena dela izvedemo z najboljšimi materiali, skladno s predpisanimi standardi in vedno skladno z individualnimi željami stranke. Stremimo k iskanju časovno optimalnih rešitev, ki so za stranke finančno sprejemljive, predvsem pa kvalitetne, privlačne, udobne in funkcionalne za uporabo.