Nazaj na seznam zadetkov

Dental Rojko d.o.o

logo
Dental Rojko d.o.o
Na tratah 4, 2250 Ptuj
Ponedeljek: 7.00 - 20.30 Torek: 7.00 - 20.30 Sreda: 7.00 - 20.30 Četrtek: 7.00 - 20.30 Petek: 7.00 - 16.00

Zobotehnični laboratorij, FRANC ROJKO, Ptuj, Podravje

Zobotehničnem laboratoriju Franc Rojko na Ptuju smo za sodelovanje na voljo zobozdravnikom iz vse Slovenije.

V kolikor želite svojim pacientom zagotoviti najbolj kakovostne in natančno izdelane zobotehničine pripomočke, izdelavo zaupajte nam. 

Uporabljamo vrhunske, sodobne materiale in smo za izdelavo zobne protetike celovito usposobljeni, opremljeni ter podkovani tudi z dolgoletno prakso oz. izkušnjami. 

Tudi najzahtevnejša naročila naš zobotehnični laboratorij izpolni v dogovorjenih rokih in po konkurenčni ceni. Prepričajte se sami in verjamemo, da bomo dolgoročno uspešno sodelovali.

Če iščete kakovosten zobotehnični laboratorij, na Ptuju, Podravskem, potem ste pri nas na pravem naslovu!

Naš dostopen in kakovosten zobotehnični laboratorij ima zaupanje številnih zobozdravnikov

Delamo učinkovito, dosledno, kvalitetno in izdelke izdelamo v najkrajšem možnem času. Naši naročniki nas vedno znova izberejo, kar priča o naši kvaliteti. Postanite del njih tudi vi in se prepričajte sami.

  • Skrbno

  • Prijazno

  • Kvalitetno

  • Strokovno

Postanite del širokega kroga naših zadovoljnih strank. Z veseljem vam bomo zagotavljali storitev oziroma izdelke skladno z vašimi željami in potrebami. 

Pokličite naš zobotehnični laboratorij ali nam pišite za ponudbo in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih sodelovanja, ki bo dolgoročno uspešno, ker se za svoje stranke vedno potrudimo, da dobite najboljše - TOP ponudbo.