Nazaj na seznam zadetkov

Ste iz Koroške? Uredili vam bomo vašo zunanjo okolico

Če želite zaključiti vaš gradbeni projekt, je ena izmed zadnjih faz, ki jih morate zaključiti tudi zunanja ureditev okolice. Košnja trave, oblikovanje vrta ali žive meje je zamudno opravilo. Raje svoj prosti čas izkoristite za kaj drugega in urejanje okolice prepustite nam.

Po celotni Koroški skrbimo, da bo vaša zunanja okolica urejena

Smo podjetje REMONT MENDAŠ. Nahajamo se v bližini Raven na Koroškem. Za urejanje okolice smo strokovnjaki in poskrbeli bomo, da bodo vaš vrt in zelenica izgledali lepo in urejeno.

K ureditvi zunanje okolice sodi tudi polaganje tlakovcev in robnikov, za kar bomo poskrbeli mi.

Kako poteka delo urejanja zunanje okolice in koliko časa traja, je odvisno od terena in od vaših želja. Če je teren zahtevnejši (npr. strmo pobočje), to zahteva več časa. Enako velja za vaše želje, bolj kot so specifične, več dela zahtevajo, saj želimo delo opraviti kvalitetno in vam v zadovoljstvo.

Pri zunanjem urejanju okolice si pomagamo z lahko gradbeno mehanizacijo

Imamo ustrezna orodja, ki sodijo v področje lahke gradbene mehanizacije, s katero skrbimo za vašo okolico. Takšna mehanizacija je draga in potrebuje določeno znanje, zato delo z njo prepustite nam.

Naš cilj je, da bi imeli urejeno okolico hiše, ki bi vas privabila, da čim več časa preživite zunaj. Nič ni lepšega kot pogled na urejen vrt.

Za urejenost vaše okolice poskrbite tudi po opravljenih delih. Trava in goščava se lahko hitro zarasejo. Zato smo vam na voljo tudi za urejanje vaše okolice.

Uredite si svojo zunanjo okolico in dopolnite izgled vašega doma. Pokličite nas in prepustite delo nam.