Nazaj na seznam zadetkov

Avtokleparstvo in avtovleka Maribor z okolico, Jože Gradin s.p.

V podjetju KLEPARSTVO AVTOKLEPARSTVO JOŽEF GRADIN S.P. iz okolice Maribora, na Podravskem, imamo za vas na voljo hitro avtovleko in avtokleparske storitve. Zagotovo smo eden najboljših ponudnikov daleč naokoli s celostnimi storitvami.

Na trgu smo prisotni že vrsto let, kar pomeni, da imamo že mnogo pridobljenih znanj in izkušenj, zato se na nas lahko popolnoma zanesete. Veljamo za zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Poleg avtokleparstva in avtovleke vam v Mariboru z okolico nudimo tudi:

  • Avtoličarstvo

  • 24-urno avtovleko

  • Nadomestno vozilo

  • Vetrobranska stekla

  • Popravilo toče

  • Polnjenje klime

  • Avtomehanska popravila

Poleg tega pa dobro sodelujemo tudi z vsemi zavarovalnicami.

Za hitro avtovleko in ugodna avtokleparska popravila smo vam v Mariboru, okolici, vedno na voljo

Če se vam pripeti prometna nesreča ali če na cesti ostanete zaradi okvare, smo vam na razpolago mi, saj smo hitro odzivni in učinkoviti. Verjamemo, da tudi vam ni prijetno čakati, na nekoga, ki vam bo priskočil na pomoč, a tu smo mi!

Poleg prevoza vašega vozila, pa v primeru trka poskrbimo tudi za sanacijo poškodb z dobrimi avtokleparskimi storitvami. Imamo izkušnje, znanje in profesionalno orodje. Kar lahko potrdi veliko zadovoljnih strank, ki so imele z nami prijetne izkušnje in nas rade priporočajo naprej.

Bodite med našimi zadovoljnimi strankami tudi vi.

Z našo hitro avtovleko v Mariboru okolici, vam nudimo reševanje vozil ter istočasen prevoz oseb. Prevažamo poškodovana ali pokvarjena vozila ter odslužena vozila.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o hitri avtovleki in ugodnih avtokleparskih popravilihv Mariboru, okolici, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo.

Veselimo se vašega klica.