Nazaj na seznam zadetkov

Top avtokleparstvo na območju Ivančne Gorice vas čaka pri DRATA d.o.o. Velike Češnjice

Ste imeli večjo nesrečo z vašim vozilom ali ste ga le malo popraskali? Ga je poškodovala toča? Iščete dobrega avtokleparja? Pridite k nam, pri podjetju DRATA d.o.o. Velike Češnjice vam ugodno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času izvedemo avtokleparske storitve, ki v okolici Ivančne Gorice veljajo za ene najbolj profesionalnih.

Smo:

  • cenovno ugodni,

  • prilagodljivi vašim željam in prostim terminom,

  • zanesljivi,

  • odgovorni,

  • strokovni…. Skratka vse, kar odlikuje kvalitetnega avtokleparja.

Pri nas vam nudimo popravilo za vse znamke in letnike vozil. Uporabljamo kvalitetne materiale, profesionalna orodja in ostale pripomočke, ki jih pri svojem delu potrebujemo. Zavedamo se, da mora biti naše delo kvalitetno opravljeno, le tako lahko zagotovimo trajnost in vzdržljivost svojega dela.

DRATA d.o.o. Velike Češnjice, Avtokleparstvo v Ivančni Gorici se lahko pohvalimo s širokim krogom zadovoljnih strank in odličnimi referencami. Nenehno sledimo novostim na tržišču, nadgrajujemo svoje znanje in izkušnje. Upoštevamo tehnične in varnostne standarde.

Kontaktirajte nas, zaupajte nam vašo težavo, mi pa bomo kot odličen avtoklepar v Ivančni Gorici poskrbeli za njeno odpravo!