Nazaj na seznam zadetkov

Avtoservis, vulkanizerstvo, avtovleka Ponikva, AMUVIA

Vaš jekleni konjiček si zasluži le najboljšo storitev. Če potrebujete avtoservis, vulkanizerstvo ali avtovleko v Ponikvah, smo mi pravi naslov za vas!

Smo podjetje AMUVIA, naše prostore boste našli na naslovu: Boletina 25, Ponikva. Tu imamo na voljo avtoservisno delavnico, vulkanizerstvo in našo avtovleko.

Obrnite se na naš avtoservis, vulkanizerstvo in avtovleko Ponikva, kjer bomo poskrbeli za vse

Smo idealen partner za vzdrževanje vašega vozila, saj na eni lokaciji združujemo tri pomembna področja:

  • Avtoservis: naša ekipa mehanikov bo poskrbela, da bo vaše vozilo delovalo brezhibno, saj izvajamo različne vrste servisnih del, vključno z menjavo olja, menjavo zavor in še in še.

  • Vulkanizerstvo: poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo varno in pripravljeno za na cesto. Na voljo imamo različne vrste gum, tudi zimske in letne.

  • Avtovleka: če boste, kdaj obtičali na cesti, vaše vozilo ne bo vžgalo ali če potrebujete prevoz do naše delavnice, smo hitra in zanesljiva izbira za vas.

Zanesljiv avtoservis, vulkanizerstvo in avtovleka Ponikva

Ponikve in okolica nas pozna kot strokoven in zanesljiv servis. Naši zaposleni so izkušeni strokovnjaki, ki se dobro spoznajo na svoja področja in vam zagotavljajo najvišjo kakovost storitev.

Smo odzivni in se vsaki izmed naših strank posebej posvetimo. Če potrebujete avtoservis, vulkanizerstvo ali avtovleko, smo tu za vas, kadar nas najbolj potrebujete.

Našo storitev vam nudimo po konkurenčnih cenah in vam vedno pripravimo najboljšo ponudbo.

Če se nahajate v Ponikvah ali bližini, pridite in obiščite našo delavnico, z veseljem vam bomo pomagali.

Zaupajte nam svoje vozilo in mi bomo poskrbeli za avtoservis, vulkanizerstvo in avtovleko. Kontaktirajte nas še danes ini si zagotovite kvalitetno storitev.