Nazaj na seznam zadetkov

Bike shuttle Koroška, A-max d.o.o.

Med gorskimi kolesarji za pravi kolesarski raj velja Koroška. Zato smo se pri podjetju A-max d.o.o. iz Mežice odločili, da na enem mestu ponudimo celovito ponudbo, s čimer vam prihranimo čas in denar pri organizaciji nepozabnih kolesarskih izletov in počitnic.

Nastanite se v našem družinskem hotelu v Mežici, ki je odlično izhodišče za številne gorsko kolesarske ture. Na njih se lahko odpravite s svojimi ali pri nas izposojenimi kolesi, z našimi vodniki ali sami - v tem primeru izkoristite našo shuttle ponudbo.

Bike shuttle Koroška

Koroška je prepletena z enoslednicami, ki omogočajo adrenalinske spuste s kolesom. Do njih vas zapelje naš bike shuttle.

Na voljo imamo kombije, s katerimi vas odpeljemo do izhodišč

  • Shuttle bike park Jamnica (Jungle in Blueberry trail)

  • Shuttle lokalni traili (Lost goat, Black line in The Ridge traili)

  • Shuttle po trailih presenečenja

Naš bike shuttle redno obratuje tudi za obiskovalce MTB kolesarskih taborov za otroke.

Bike shuttle - prevoz kolesarjev in koles do najlepših koroških enoslednic

Vemo, da za kolesarje, ki si želijo le adrenalinskih spustov, ne gre brez bike shuttla, za kar je pri nas vedno ugodno poskrbljeno. A z veseljem vas povabimo tudi na vzpone ali celo na kolesarjenje skozi gore.

In če ne zmorete? V našem kolesarskem hotelu vam z veseljem posodimo električno kolo, s katerega boste z malo pomoči doživeli lepoto Koroške.

Če vas kolesarjenje ne navdušuje, nič hudega. Morda se boste odpravili na plezanje po feratah, pozimi na tek na smučeh ali turno smučanje, ali pa se zgolj nastanili pri nas in počivali v objemu miru, narave, domačnosti.

V hotelu ste dobrodošli posamezniki, pari, družine, skupine. Za kratek ali daljši čas, tisti, ki boste aktivni ves dan (nekaj moči boste lahko nabrali med prevozi z bike shuttle) in tisti, ki boste le uživali na naši terasi. Že zjutraj je poskrbljeno tudi za obilen zajtrk, da boste pripravljeni na dnevne izlete in avanture.

Razpoložljivost prenočišč preverite tukaj, za vse dodatne informacije, rezervacijo oziroma najem kombija, ki opravlja bike shuttle, pa nas kadarkoli pokličite ali oddajte povpraševanje.