Nazaj na seznam zadetkov

Bioenergija Gorenjska, DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s.p.

V današnjem hitro vrtečem se svetu pogosto izgubimo stik s seboj in nas šele telo opozori, da se moramo ustaviti, če ne, nam zdravje ne bo več služilo.

Takrat si vzemite čas zase in mu prisluhnite ter ponudite oporo, regeneracijo. Pri tem vam lahko pomagamo pri podjetju DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s.p. iz Gorenjske, natančneje Jesenic.

Pri nas vam nudimo:

  • alternativne oblike zdravljenja,

  • bioenergijo,

  • refleksno masažo stopal,

  • reiki terapije,

  • meditacije.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju bioenergije, refleksne masaže stopal in preostalega, zgoraj naštetega.

Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in dostopni. Naša ekipa je zelo zanesljiva, diskretna in profesionalna, naš odnos pa je korekten. 

Bioenergija je sedaj na Gorenjskem na voljo tudi vam.

Refleksna masaža stopal, Gorenjska

Ste se kdaj spraševali zakaj ravno refleksna masaža stopal? Zakaj bi ta pomagala pri premagovanju vaših težav?

Naj vam zaupamo zakaj. Refleksna masaža stopal izhaja iz tega, da so določene točke na stopalih povezane s posameznimi organi, žlezami in deli telesa. Pri nas na Gorenjskem refleksno masažo stopal izvaja izkušena terapevtka in sicer s pritiskanjem, masažo ali stimulacijo omenjenih točk. Tako spodbudimo naravno zdravje telesa.

Refleksna masaža stopal pomaga sprostiti telo, napetost in zmanjšati stres. Kar dobro vpliva na celotno telo in počutje.

Z refleksno masažo stopal in pritiskom na določene točke, izboljšamo krvni obtok v telesu ter tako pomagamo k boljšemu pretoku krvi s tem pa tudi ​​prehrani organov in tkiv.

Zagovorniki refleksne masaže stopal verjamejo, da stimulacija točk na stopalih pomaga telesu pri odstranjevanju toksinov in spodbuja limfni sistem ter lajša bolečine, podpira imunski sistem in naravno ravnovesje.

Refleksna masaža stopal je del alternativne medicine, ki ne nadomešča uradne medicine, a hodi z njo z roko v roki. Za mnoge iz Gorenjske je to odličen način za sprostitev in izboljšanje počutja.

Pred izvajanjem refleksne masaže pri nas na Gorenjskem, se pred samo masažo z vami pogovorimo o namenu obiska, tegobami, ki vas pestijo, nato pa pričnemo s tretmajem.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za bioenergijo, refleksno masažo stopal in druge naše storitve, saj smo za vas vedno na voljo pri nas na Gorenjskem. Z veseljem bomo sodelovali z vami!