Nazaj na seznam zadetkov

BioLife by Kalček: Zdrava prehrana za zdravo življenje

Trgovina Kalček že mnogo let svoje kupce zalaga z zdravimi, ekološkimi prehrambenimi izdelki, ki jih je moč najti v trgovinah po Ljubljani, na novi spletni strani BioLife pa lahko kar iz domačega naslanjača 24/7 varno, enostavno naročate vse iz naše ponudbe, si zagotovite brezplačno dostavo po celi Sloveniji (ob nakupu nad 40€), spremljate najbolj sveže in originalne recepte ter si zagotovite tudi popuste in ugodnosti.

Pri nas najdete navdih za slastne zdrave jedi

V Kalčku verjamemo, da je temelj zdravega življenja zdrava prehrana. In ta nikakor ne rabi biti dolgočasna ali neokusna, ravno nasprotno. Na naših policah najdete vse za slastne sladke, slane, pekoče, zahtevne in preproste jedi. In še več kot to. Na našo spletno stran redno dodajamo recepte, ki razvajajo tudi najzahtevnejše brbončice in jih bodo z veseljem ne le poskusili, pač pa tudi pojedli celo zapriseženi mesojedci.

BioLife eVsebine in novice, kjer najdeš vse o zdravem načinu življenja

Najnovejše informacije iz zdravega bio sveta najdete tukaj. Redno dodajamo zanimive vsebine, v katerih spoznate lastnosti ekološke hrane ter poiščete nasvete in ideje za uporabo izdelkov iz naše trgovine.

Več eVsebin iz BioLife by Kalček lahko naložiš tudi tukaj in jih za vedno shraniš na svoj telefon ali računalnik, da so najpomembnejše informacije vedno pri roki.

Lokacije BioLife Kalček

BTC, Avstrijska ulica 13, 1000 Ljubljana
Telefon: +386 1 523 3562
Delovni čas
Ponedeljek - sobota: od 8. do 20. ure

BioLife Kalček v ljubljanskem BTC je bogato založena poslovalnica, v kateri se trudimo za najbolj pestro ponudbo izdelkov iz ekološkega kmetijstva. Na voljo so tako sveže sadje in zelenjava, kakor prehranska dopolnila, različna živila pa tudi gospodinjski izdelki in ekološka kozmetika oziroma produkti za nego.

Naše police so pregledne, a če ne veste kaj iščete, se lahko vedno obrnete na svetovalce oziroma prodajalce. Na našo ekipo zaposlenih lahko vedno računate, da vam bodo pomagali, če imate dodatna vprašanja.

Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana
Telefon: +386 5 907 8710
Delovni čas
Ponedeljek - sobota: od 8. do 20. ure

Drugo BioLife by Kalček lokacijo najdete v Šiški, kjer se prav tako trudimo, da obisk trgovine ni muka, pač pa užitek. Sprehodite se med policami, na katerih je več kot 4500 izdelkov najrazličnejših blagovnih znamk (več kot 100).