Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje kuhinjskega prezračevalnega sistema naročite pri PBB

Prezračevalni sistemi so v domačih še bolj pa profesionalnih kuhinjah praktično nepogrešljivi. V kuhinjah je prezračevalni sistemi morda pomemben bolj kot kje drugje, nepravilno prezračevanje oziroma v celoti pomanjkanje tega namreč lahko prinese varnostno tveganje, slabo počutje ali zdravstvene težave, višje stroške hlajenja ali ogrevanja.

Kuhinjski prezračevalni sistemi zagotavljajo svež in čist zrak ter preprečujejo zadrževanje neprijetnih vonjav. Seveda pa to dosežemo le, če je poskrbljeno za redno vzdrževanje oziroma čiščenje kuhinjskega prezračevalnega sistema.

Pri tem naj vam pomagamo v podjetju PBB, d.o.o.

Ugodno naročite čiščenje kuhinjskega prezračevalnega sistema oziroma nape pri PBB

Smo izkušeni strokovnjaki za čiščenje vseh vrst prezračevalnih sistemov, stranke po Sloveniji pa nas rade pokličejo, ko je potrebno poskrbeti za optimalno delovanje kuhinjskega prezračevanja oziroma tudi čiščenje nap.

Na objekt pridemo v dogovorjenem času in primerno opremljeni, da čiščenje kuhinjskega prezračevalnega sistema učinkovito, hitro opravimo. Nudimo tako suho kot mokro čiščenje prezračevalnih cevi, odvisno od stanja in vrste sistema oziroma trenutnih potreb naročnika storitve.

Istočasno kot čiščenje lahko opravimo tudi pregled celotnega prezračevalnega sistema in poskrbimo za vzdrževanje, ki obsega:

  • popravila sestavnih delov,

  • menjavo filtrov, jermenov, ležajev, grelcev,

  • nastavljanje upravljanja in električne vezave,

  • preskuse delovanja in kontrolne meritve,

  • dograditve za optimizacijo delovanja.

Naj bo vaš zrak higiensko in zdravstveno neoporečen, naj vam pri tem pomaga tudi naša storitev - ugodno čiščenje kuhinjskega prezračevalnega sistema ali nape.