Nazaj na seznam zadetkov

Čistilni servis DENI na Obali z ugodnimi cenami poskrbimo za bleščeče čiste prostore

Sodelovanje z našim čistilnim servisom je vedno ugodno, kvalitetno in poteka v obojestransko zadovoljstvo. Zdaj si lahko čistilne storitve za vse vrste prostorov na Obali zagotovite še ceneje, ker imamo časovno omejeno akcijo s top popusti!

Čistimo po dogovoru. Vsako čiščenje je individualno prilagojeno naročniku, zato ne odlašajte in pridobite svojo ponudbo. Zagotovite si ugodno ceno, termin, ki najbolj ustreza vašemu urniku, predvsem pa pridobite čas in se razbremenite. Posvetite se drugim stvarem ali počitku, med tem ko mi poskrbimo, da je vaš dom ali poslovni prostor čist in urejen. Po vsakem našem obisku boste lahko bivali in delali v okolju, ki je produktivno in zagotavlja dobro počutje zaradi urejenosti. 

Čistilni servis Deni, Merhunisa Muharemović s.p.

DENI, ugoden čistilni servis na Obali z ugodno ceno, celovito ponudbo storitev čiščenja in kvalitetno izvedbo

Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo. Vemo, da iščete kakovost, profesionalnost, vestnost, zanesljivost za konkurenčno ceno. In vse to vam zagotovimo, poleg tega pa še

- prilagodljivost glede terminov in možnost dogovora za periodično čiščenje (dnevno, tedensko, mesečno, po dogovoru) 

- diskretnost pri opravljanju čistilni del 

- uporabo profesionalnih pripomočkov in učinkovitih čistilnih sredstev

Sodelujemo z več naročniki iz Obale. Naš čistilni servis koristijo redno ali občasno. Tudi vam smo na voljo, ko nas potrebujete. 

Zaupajte nam svoje želje glede čiščenja in dosegli ter presegli bomo vsa pričakovanja. Zagotovite si sodelovanj z nami za ugodno ceno in ne bo vam žal, z nami ste izbrali najboljši čistilni servis na Obali. 

Čistilni servis Deni, Merhunisa Muharemović s.p.