Nazaj na seznam zadetkov

Dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija Štajerska

Higiene v okolici objektov se pogosto začnemo zavedati v času, ko se širijo nalezljive bolezni, a da do tega ne pride, je potrebno ukrepati že prej. S storitvami dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija v regiji Štajerska za varno in higienično okolje skrbimo pri podjetju GINKO d.o.o.

Ker izhajamo iz Štajerske, imamo večino strank v tej regiji. Našim strankam so pa na voljo po celotni Sloveniji. Brez težav vas lahko obiščemo in poskrbimo za vaše težave.

S pomočjo naše dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije vam žuželke in bacili ne bodo predstavljali več nobenih težav

Insekti, kot so čebele, ose in sršeni, predstavljajo veliko nevarnost za ranljive skupine ljudi, kot so otroci, nosečnice in starejši. A če takšni insekti na našem objektu postavijo gnezdo, in nas napadejo množično, so smrtno nevarni tudi za zdrave, odrasle ljudi.

Prav tako hudo gospodarsko škodo povzročajo podgane in ostali glodavci, ki se zaredijo v nekaterih prostorih.

Za vse navedeno s storitvami dezinfekcija in dezinsekcija na Štajerskem poskrbimo pri našem podjetju, kjer vam je na voljo tudi dezinfekcija, po kateri se v vse večji meri povprašuje v času širjenja nalezljivih bolezni, da bi naše stranke uničile bakterije in viruse.

S celovitim naborom storitev poskrbimo za čisto in varno okolje vašega objekta

Zakaj za storitve dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija v regiji Štajerska izbrati prav naše podjetje? Med drugim zato, ker se dosledno izkazujemo kot

  • hitro odzivni,

  • popolnoma prilagodljivi,

  • konkurenčni in

  • cenovno ugodni.

Naše podjetje sestavlja ekipa vrhunsko strokovno usposobljenih in izkušenih sodelavcev, ki se ne ustrašijo nobenega izziva. Z našimi strankami se strokovno posvetujemo, vse storitve pa izvedemo na varen, okolju ter zdravju prijazen način.

Sodelujemo tako s poslovnimi osebami, kjer skrbimo za varnost vaših poslovnih prostorov, kot tudi s privatnimi osebami, kjer poskrbimo za vaša stanovanja in hiše.

Za zanesljive dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo v regiji Štajerska izberite top ponudnika, za kar smo se uveljavili prav pri nas, GINKO d.o.o. Kontaktirajte nas z vprašanji ali za naročila in z veseljem ter hitro se vam bomo odzvali!