Nazaj na seznam zadetkov

Dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija Štajerska

Higiene v okolici objektov se pogosto začnemo zavedati v času, ko se širijo nalezljive bolezni, a da do tega ne pride, je potrebno ukrepati že prej. S storitvami dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija v regiji Štajerska za varno in higienično okolje skrbimo pri podjetju GINKO d.o.o.

Insekti, kot so čebele, ose in sršeni predstavljajo veliko nevarnost za ranljive skupine ljudi, kot so otroci, nosečnice in starejši. A če takšni insekti na našem objektu postavijo gnezdo, in nas napadejo množično, so smrtno nevarni tudi za zdrave, odrasle ljudi.

Prav tako hudo gospodarsko škodo povzročajo podgane in ostali glodavci, ki se zaredijo v nekaterih prostorih.

Za vse navedeno s storitvami dezinfekcija in dezinsekcija na Štajerskem poskrbimo pri našem podjetju, kjer vam je na voljo tudi dezinfekcija, po kateri se v vse večji meri povprašuje v času širjenja nalezljivih bolezni, da bi naše stranke uničile bakterije in viruse.

S celovitim naborom storitev poskrbimo za čisto in varno okolje vašega objekta

Zakaj za storitve dezinfekcija, dezinsekcija in deratizacija v regiji Štajerska izbrati prav naše podjetje? Med drugim zato, ker se dosledno izkazujemo kot

  • hitro odzivni,

  • popolnoma prilagodljivi,

  • konkurenčni in

  • cenovno ugodni.

Naše podjetje sestavlja ekipa vrhunsko strokovno usposobljenih in izkušenih sodelavcev, ki se ne ustrašijo nobenega izziva. Z našimi strankami se strokovno posvetujemo, vse storitve pa izvedemo na varen, okolju ter zdravju prijazen način.

Pri nas so vam na voljo tudi količinski popusti in popusti za redne stranke.

Za zanesljive dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo v regiji Štajerska izberite top ponudnika, za kar smo se uveljavili prav pri nas, GINKO d.o.o. Kontaktirajte nas z vprašanji ali za naročila in z veseljem ter hitro se vam bomo odzvali!