Nazaj na seznam zadetkov

Dobra gostilna, Ptuj - Gostilna Muršič, Muršič Slavko s.p.

Iščete dobro gostilno na Ptuju? Potem ste prišli na pravi naslov. V restavraciji Gostilna Muršič, Muršič Slavko s.p. imamo za vas edinstveno ponudbo. 

Kakšne so jedi, ki jih za vas pripravljamo v naši dobri gostilni na Ptuju?

  • okusne,

  • sveže,

  • raznolike,

  • lahke in

  • zdrave.

Med tednom za vas pripravimo 4 vrste malic ter 5 vrst kosil. Posebej pa vam priporočamo nas goveji golaž ter sladico sladka vinska kraljica.

Če se sprašujete katera je dobra gostilna na Ptuju, ste na pravem mestu

V naši dobri gostilni na Ptuju smo vam na voljo tudi za gostitelja zaključenih družb. Pri nas ste dobrodošli, če želite praznovati zabave, poroke, rojstne dneve, birme ... Sprejmemo lahko do 100 gostov.

Ponudba jedi v naši dobri gostilni na Ptuju je primerna za vsak žep, zato ne čakajte in postanite del  naših zadovoljnih gostov, saj bi nam to bilo v veseleje. Oni bi vam lahko potrdili, da se z našimi jedmi vedno trudimo doseči njihovo zadovoljstvo.

V naši dobri gostilni na Ptuju vas z veseljem pričakujmo!

Na trgu se nahajamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate, saj imamo mnogo pridobljenih znanj in izkušenj. Po celem Ptuju smo poznani kot dobra gostilni, ki je zaupanja vredna, v katero se naši gosti vedno radi vračajo.

  • Prijetno osebje, ki poskrbi, da na vaši mizi pridejo same fine jedi.

  • Lep, čist ambient

  • Odlična izbira, ko se želite v dobri družbi do sitega najesti.

V naši dobri gostilni na Ptuju pripravljamo jedi po le najbolj izvirnih in kakovostnih receptih. Uporabljamo le najboljše sestavine, vsaka pa pripomore k ustvarjanju odličnih jedi. Preverite našo pestro kulinarično ponudbo.

Za vse bomo poskrbeli mi. Ob gostilni imate na voljo tudi kegljišče.

Kontaktirajte nas in se prepričajte, saj na Ptuju veljamo ne le za dobro gostilno, pač pa za najboljšo daleč naokoli, saj smo za vas vedno na voljo za dodatne informacije. Obiščite tudi našo spletno stran.

Vljudno vas vabimo in vas z veseljem pričakujemo!