Nazaj na seznam zadetkov

ALTARAS, gostinstvo, d.o.o.

pogrinjek
Spodnje Škofije 73, 6281 Škofije
Prikaži številko
Pon - Pet: 07.00 - 21.00 Sobota: 07.00 - 14.00 Pon - Pet: 08.00 - 13.00

Dobra gostilna Škofije, Koper

Se sprašujete, katera je dobra gostilna V Škofijah, Kopru, vredna vašega obiska in ki privablja goste iz vsega mesta z okolico? To smo restavracija Altaras gostinstvo d.o.o, ki smo z dostavo začeli že več kot 10 let nazaj.

Danes vas privabljamo z bogatim in pestrim menijem, kjer najdete mesne jedi, solate, a la carte ponudbo, menije za najmlajše, plošče, sladice

Ni presenečenje, da so med najbolj priljubljenimi jedmi prav naše slastne morske jedi. Ker pa vemo, da so okusi različni pripravljamo tudi sveže sirove, mesne in vegetarijanske jedi. Na meniju je več različnih jedi in prav za vsak okus se najde dobra izbira.

  • Okusna hrana

  • Sveže sestavine

  • Jedi pripravljene sproti

Poleg tega gostje radi pohvalijo naš prijeten ambient in čistočo, ki je tudi nam zelo pomembna, še posebej pri pripravi jedi.

Smo dobra gostilna v Kopru, ki se je gostom približala tudi z dobrimi kosili

Poleg slastne hrane, pa nudimo tudi odlično storitev. Naročilo namreč sprejme naše prijazno osebje, ki vam po potrebi svetuje tudi pri izbiri iz našega pestrega jedilnika, z veseljem pa vas obvesti o naših novostih.

Jedi, ki so vam na voljo po ugodnih cenah, pripravljamo hitro, prav tako pa jih v najkrajšem možnem času postrežemo, saj vemo, da je lakota huda stvar in da ni prijetno čakati obkrožen s prijetnimi vonjavami, ob katerih se vam kar cedijo sline.

V našo ponudbo pa stalno uvajamo tudi novosti, s katerimi prijetno razveselimo in presenetimo naše stranke. Da bi bili na tekočem z aktualnostmi v naši dobri gostilni na Škofijah, v Kopru, ki se je uveljavila kot prijetna izbira za malico, kosilo in večerjo. Obiščite nas tudi vi in se prepričajte.

Izberite nas za malico, kosilo ali večerjo tudi vi in se prepričajte, zakaj in kako smo se, uveljavili kot top ponudnik!