Nazaj na seznam zadetkov

PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P.

Gora priKomendi 13, 1218 Komenda
Prikaži številko
[email protected]
Ponedeljek: 11:00 - 22:00 Torek: 11:00 - 22:00 Sreda: 11:00 - 22:00 Četrtek: 11:00 - 22:00 Petek: 11:00 - 23:00 Sobota: 12:00 - 23:00 Nedelja: 12:00 - 22:00

Dobra pizzerija Komenda, PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P.

PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P. za vas na naslovu Gora pri Komendi 13, Komenda v bližini Domžal vodimo dobro picerijo, v katero boste z veseljem vedno znova prišli, ko boste v naši okolici. Pri nas poskrbimo za vsak okus.

Če spoznavate lepote naše regije in se želite za trenutek odpočiti ter okrepčati, smo prava izbira. Za svoje goste vedno lepo in prijazno poskrbimo. Najprej z okusno, sveže pripravljeno hrano, z odlično postrežbo, pa tudi prijetnim ambientom in ugodnimi cenami.

V dobri piceriji v Komendi boste lahko izbirali med široko ponudbo pic, na voljo pa imamo tudi ostalo hrano. Prav tako pa od nas ne boste odšli žejni. Pice pripravljamo iz kvalitetnih sestavin, ki so sveže in znanega porekla. Pripravljamo jih po okusnih in tradicionalnih receptih.

Preverite sami, da smo dobra picerija v Komendi, katere obisk za vašo denarnico ne predstavlja nobene težave

PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P. vas toplo pričakujemo v naši prijetni atmosferi. Naš lokal je urejen in čist ter dosega vse higienske standarde. Naš kader je ustrežljiv, prijazen in spoštljiv, zato se v naši dobri piceriji lahko počutite popolnoma sproščeno.

Dobrodošli ste posamezniki, družine in tudi zaključene družbe. Za slednje imamo po predhodni rezervaciji vedno dovolj prostora, zato s kontaktom ne odlašajte in praznujete ob dobri hrani ter pijači v naši dobri piceriji. Mi poskrbimo za vse, vi le uživate v vašem dogodku, z vašimi gosti. 

Poskrbimo za vse okuse in po preverjenih receptih pripravljamo odlične pice, ki razvajajo brbončice. Stopite v stik z nami, če želite rezervacijo termina ali dodatne informacije o dobri piceriji v Komendi. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. 

Vljudno vabljeni!