Nazaj na seznam zadetkov

Dobro gostišče s prenočišči Šentjur, RAJSKI OTOK

Pridite v raj. Dobesedno! RAJSKI OTOK je gostišče z bogato tradicijo in dobro slovensko hrano. Nahajamo se v Savinjski regiji, kjer smo si na otoku ustvarili svoj lasten kotiček raja.

Smo TOP PONUDNIK na območju Šentjurja za organizacijo dogodkov, prenočišč in ponudbe dobre slovenske hrane.

Iščete dober prostor za zaključene skupine v okolici Celja? Pridite v naše gostišče v Šentjur !

Praznujete rojstni dan, obletnico, zaključek šolskega leta? Praznujte ga na RAJSKEM OTOKU! Ni bolj romantičnega in idiličnega prostora za organizacijo druženja, kot je naš otok. Okolico in prostore bomo okrasili po vaših željah.

Najbolj poseben je pa otok za poroke, ki jih organiziramo v dogovoru z matičnim uradom.

Na voljo imamo dva prostora s plesišči. Večji sprejme 65, manjši pa 35 oseb. Oba prostora lahko med seboj povežemo, da imate prostor za večjo zabavo. Ob lepem vremenu lahko praznujete tudi zunaj, kjer je prostora za 120 oseb. Za čarobnost poskrbimo s prižigom bakel in lampijončkov.

Da bi za dlje časa doživeli občutek savinjskega raja, vam naše gostišče nudi tudi dobro možnost prenočitve

V okviru našega RAJSKEGA OTOKA vam nudimo možnost prenočitve oziroma glamping. Naša Rajska vas obsega šest hišk, ki so primerne za družine in posameznike.

Vse hiške imajo opremljeno kopalnico. Nahajajo se ob ribniku, kjer lahko brezplačno lovite ribe in jih vrnete nazaj v vodo. V našem gostišču, ki je v neposredni bližini vasi, vam lahko postrežemo zajtrk.

Aktivnosti pri nas ne manjka. Po okoliških poteh vam lahko organiziramo pohod, na katerem si boste ogledali vse okoliške znamenitosti. Na pot se lahko podate tudi s kolesom in raziščete občini Šentjur in Celje. V bližini hišk se nahaja šolsko otroško, nogometno in košarkarsko igrišče.

Zagotovite si svoj košček raja. Uživajte s svojimi najbližjimi v čudoviti okolici in si privoščite oddih v naši nastanitvi.

Rezervacije za prenočišča lahko podate na naši spletni strani. Za vse informacije in vprašanja smo vam na voljo po telefonu in elektronski pošti.