Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna suhomontaža, montaža knaufa Štajerska

Podjetje Dušan Golob s.p. vam je na voljo za ugodno suhomontažo oziroma montažo knaufa ter tudi druga zaključna gradbena dela.

Za vas jih ugodno, znotraj dogovorjenega časa in predvsem kvalitetno uredimo v novogradnjah pa tudi pri prenovah objektov.

Strmimo k zadovoljstvu naših strank, zato pred izvedbo suhomontaže oziroma polaganja knaufa prisluhnemo željam ter potrebam in zmožnostim, na podlagi vsega tega pa tudi svetujemo rešitve, ki bodo dolgoročne in bodo zagotavljale večje bivalno udobje v prostorih ter maksimalno funkcionalnost.

Zakaj je suhomontaža odlična rešitev?

  • Omogoča zelo prilagodljivo oblikovanje prostorov - mansarde, spuščeni stropi, predelne stene.

  • Uporabljajo se suhi oziroma hitrosušeči materiali, zato je gradnja hitra in prostori hitro primerni za vselitev.

  • Materiali zagotavljajo požarno, toplotno in zvočno izolacijo.

  • Relativno enostavna vgradnja v primerjavi s klasično gradnjo, zidarstvom.

Pri ugodni suhomontaži ter montaži knaufa smo za vas vedno na voljo

Z ugodno suhomontažo in montažo knaufa po celotni Štajerski se pri nas ukvarjajo naši izkušeni in usposobljeni strokovnjaki.

Redno se seznanjamo z razvojem suhomontažnih matrialov, tehnikami polaganja in trendi v oblikovanju prostorov s knaufom. Posebno ugodni smo, ker ponujamo še druge storitve. Tako ne rabite iskati in usklajevati različnih mojstrov - pleskarja, fasaderja in izvajalca suhomontaže.

Ne odlašajte in nas za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodni suhomontaži in montaži knaufa na Štajerskem in v širši okolici kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem bomo sodelovali z vami!