Nazaj na seznam zadetkov

Embalaža iz polietilena Primorska, TERMOPLASTI-PLAMA d.o.o.

TERMOPLASTI-PLAMA d.o.o. je specializirano podjetje, ki se ukvarja z embalažo iz polietilena. Nahajamo se na Primorskem, poznajo pa nas stranke iz vse Slovenije, saj jim nudimo sodelovanje po najbolj top pogojih poslovanja. Izdelujemo tiskano, netiskano, fleksibilno in polietilensko embalažo.

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, zato se udeležujemo različnih izobraževanj. Sledimo vsem novostim na tržišču, da vam tako lahko nudimo le najbolj kvalitetne, moderne in sodobne rešitve. Smo ciljno usmerjeni in polni strokovnega znanja o izdelavi embalaže iz polietilena.

Naša proizvodnja se deli na proizvodnjo folij in vrečk. Izdelujemo folije za industrijsko pakiranje, gravirane folije, silikonizirane folije ter laminirane oziroma kaširane folije.

V naši ponudbi pa vam nudimo tudi vrečke na čepu za industrijo, kurirske vrečke, vrečke z izsečkom, vrečke s fleksi ročko ter blokirane vrečke.

Kvalitetna embalaža iz vrhunskega polietilena na Primorskem pri top ponudniku TERMOPLASTI-PLAMA d.o.o.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših naročnikov, zato se vam individualno posvetimo in si za vas vzamemo čas, da nam zaupate vaše želje in zahteve. Nudimo vam strokovno svetovanje. Spoštujemo časovne roke in se držimo vseh dogovorov z vami. Pri nas boste našli odlično kombinacijo vrhunske kakovosti in konkurenčnih cen.

TERMOPLASTI-PLAMA d.o.o. vam zagotavlja visokokakovosten tisk po vaših željah. Za izdelavo embalaže iz polietilena uporabljamo 8 barvni FLEXO tisk in lastno proizvodnjo klišejev. Naši stroji in naprave so visokokakovostni in sodobni. Uporabljamo tiskarske stroje, varilne avtomate, linijo za silikonizacijo, za kaširanje, reciklažno linijo..

Če torej iščete prilagodljivega, poštenega, profesionalnega in zanesljivega ponudnika embalaže iz polietilena na Primorskem, nas kontaktirajte. Pripravili vam bomo top ponudbo.