Nazaj na seznam zadetkov

Energetske izkaznice Koper, DENISE

Vse od leta 2013 se za stavbe izdelujejo energetske izkaznice. Lastnik stavbe mora pri prodaji ali oddaji objekta, zagotoviti to izkaznico kupcu ali najemniku, pred sklenitvijo pogodbe. Pri tem se gre za javno listino, v kateri so navedeni podatki o energetski učinkovitosti stavbe. Navedene so tudi strategije in ukrepi, kako objektu zagotoviti boljšo energetsko učinkovitost.

Iščete nekoga, ki izdeluje energetske izkaznice na območju Kopra?

V podjetju DENISE se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo energetskih izkaznic. Večinoma smo dejavni na območju Kopra in po dogovoru tudi po ostalih predelih Obale.

Pridobili smo državno licenco, katero imamo vsa pooblastila za izdelavo energetske izkaznice.

S pomočjo takšne izkaznice, si bodo vaši kupci ali najemniki lahko pogledali, kako energijsko učinkovita je stavba. Na ta način bodo lažje sprejeli odločitev.

Strokovno in hitro do energetske izkaznice

Pri podjetju DENISE imamo do naših strank strokoven in profesionalni odnos. Ko stopite v stik z nami, se vam popolnoma posvetimo in poskušamo čim prej izpolniti vaše želje.

Kako pridobite energetsko izkaznico?

Če nameravate vašo stavbo prodati ali jo dati v najem, nas kontaktirajte. Za izdelavo takšne izkaznice, nam boste posredovali naslednje informacije: Naslov stavbe, površina, leto gradnje, namen (prodaja, najem, novogradnja ...), projektna dokumentacija in vaše informacije.

Ko imamo na voljo vse potrebne podatke, za vse poskrbimo mi.

Energetsko izkaznico vam pripravimo v najkrajšem možnem času in v skladu z zakonodajo. Vedno smo na tekočem, ker se lahko zakonodaja spremeni. Dogajanje spremljamo, se dodatno izobražujemo in nadgrajujemo naše znanje.

Oddajte nam povpraševanje in mi vam bomo pripravili ponudbo.

Na nas se lahko obrnete tudi za projektno vodenje in svetovanje pri gradnji.