Nazaj na seznam zadetkov

Projektno vodenje in svetovanje pri gradnji, DENISE

Preden se lotimo gradbenega projekta, je smiselno, da si zastavimo ustrezen načrt in nekoga, ki to projekt vodil. Na ta način zagotovimo, da bo gradnja potekala nemoteno in bo sledila zastavljenemu načrtu.

Če imate na voljo projektno vodenje in svetovanje pri gradnji, boste tako privarčevali na financah in času. Zato je potrebno, da še pri tako majhnem projektu, imate na voljo vodjo, ki vam bo pomagala nadzirati, da vsi postopki potekajo s prevedenim načrtom.

Nudimo vam zanesljivo projektno vodenje in svetovanje pri gradnji

V podjetju DENISE iz okolice Kopra že vrsto let pomagamo našim strankam pri uresničitvi njihovih želja. Skupaj z vami stojimo in vam pomagamo skozi vse gradbene gaze.

Na voljo imamo širok spekter znanj in veščin. Poznamo vsa področja, ki so v gradbeništvu potrebna za izgradnjo popolnoma nove stavbe.

Pomagamo vam pri sestavi časovnice, ustrezne dokumentacije in dovoljenj, ki jih zakonsko potrebujete za opravljanje gradbenih del.

Na terenu izvajamo tehnične preglede in koordiniramo posamezne izvajalce, da svoja dela opravljajo v skladu z načrtom.

Zanesljivi, profesionalni in korektni pri projektnem vodenju in svetovanju

Verjamemo, da sta stalna komunikacija in zaupanje najbolj pomembni lastnosti, s katerimi lahko pridemo do želenega cilja. Kot projektni vodja vam od prve gradbene faze pa vse do zaključenega objekta stojimo pri strani.

Če niste prepričani, ali je odločitev pravilna, ne veste, kje začeti, vam z veseljem svetujemo. Naši zaposleni imajo bogate izkušnje, s katerimi vam bomo pomagali poiskati ustrezne rešitve za vsako zagato.

Pomagamo vam lahko tudi pri pridobitvi energetske izkaznice.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite projektno vodenje in svetovanje pri gradnji. Veselimo se sodelovanja z vami.