Nazaj na seznam zadetkov

Generalno čiščenje, Nova Gorica, Zlati Sonček

Za dobro generalno čiščenje poslovnih in zasebnih prostorov v Novi Gorici, smo vam na voljo v čistilnem servisu Zlati Sonček, Sonja Blaško s.p.

Nudimo dnevno, tedensko, mesečno oz. čiščenje po dogovoru za stanovanja, hiše, poslovne prostore, apartmaje (notranje prostore). Storitve opravimo v času, ko najbolj ustreza vam. Poleg tega, da smo prilagodljivi, nas odlikujejo tudi:

  • zanesljivost,

  • prijaznost,

  • usposobljenost,

  • profesionalnost,

  • vestnost.

Med našimi prednostmi so seveda tudi naše dostopne cene. Glede na visoko kakovost storitev, ki jo zagotavljamo, nudimo zelo ugodno, a kvalitetno generalno čiščenje. V Novi Gorici boljšega razmerja med kakovostjo in ceno zagotovo ne boste dobili.

To vam bodo potrdile tudi zadovoljne stranke, ki so nas za dobro generalno čiščenje v Novi Gorici že izbrale. Veseli bomo, če bomo lahko pomagali tudi vam in namesto vas poskrbeli, da bivate in delate v brezhibno čistih prostorih.

Dober čistilni servis Nova Gorica, Goriška

V kolikor iščete čistilni servis, ki izvaja dobro generalno čiščenje prostorov v Novi Gorici, se obrnite na nas.

Smo podjetje z izkušnjami na področju čiščenja, naša največja prednost pa je, da uporabljamo dobra čistila in tako zagotavljamo okolju in zdravju prijazno generalno čiščenje stanovanjskih in poslovnih prostorov.

Prepričani smo, da boste cenili tudi našo hitro odzivnost, vestnost, diskretnost ter fleksibilnost.

Kolikor se le lahko, se prilagodimo vašemu urniku in vam generalno čiščenje prostorov v Novi Gorici zagotovimo na vaši lokaciji, ko to najbolj ustreza vam, poleg tega pa stranke vedo povedati tudi, da imamo konkurenčne cene, tako da boste pri nas zagotovo dobili storitev, kakršno iščete.

Danes nam dobro generalno čiščenje prostorov zaupa vsa Nova Gorica in veseli bomo, če boste našim strankam pridružili tudi vi. Za nami bodo ostali čisti in sveži prostori, v katerih bo bivanje in delo udobno in zdravju prijazno.

Na voljo smo vam od ponedeljka do sobote, po dogovoru.

Kontaktirajte nas za ponudbo in se prepričajte sami, da smo najboljši, če potrebujete dobro generalno čiščenje prostorov v Novi Gorici.