Nazaj na seznam zadetkov

Zabregar, gostilna v Bohinju z domačo kulinariko na sodoben način

Gostišče Zabregar v Bohinjski Bistrici je že leta znano kot dobra gostilna. K nam v Bohinj prihajajo gostje od blizu in daleč razvajat svoje brbončice, za vse, ki si želijo uživati še v vsem, kar ponuja okolica, pa imamo na voljo tudi nastanitev v sobah.

Smo odlična izbira za posameznike, pare, družine in skupine. Prostora je dovolj.

Za zaključene družbe imamo ločeno sobo, za družine ali vse, ki pripeljete še svoje kosmatince, smo prijetno uredili teraso. Otroci se bodo razveselili igral, prav tako lahko posedite za veliko domačo mizo in se lotite družabnih iger.

Za svoje goste res znamo poskrbeti. To nam potrjuje vedno polna gostilna, ki jo priporoča ves Bohinj. In tudi v prihodnje se bomo trudili, da ostane tako.

Kaj je recept za dobro gostilno? Spoznajte ga v Bohinju!

Pri pripravi hrane smo izjemno pozorni na kakovost sestavin. Trudimo se izbirati lokalno in sezonsko, zato se jedilni list večkrat na leto spremeni. Prisegamo na kvaliteto in ne kvantiteto. Morda je jedilni list nekoliko skromnejši, a vsekakor ne skopiramo z okusi.

Pri kuhanju se opiramo na slovensko tradicijo, ki jo kombiniramo z modernimi načini priprave hrane. Ob njej pa z veseljem postrežemo še odlično vino. Imamo pester izbor za ljubitelje bele in rdeče žlahtne kapljice iz različnih vinorodnih okolišev. Tudi vinski list se posodablja skladno s sezono.

Da nas boste čim prej obiskali, pa vam ne moremo izdati vsega. Pokličite, rezervirajte svojo mizo in se prepričajte, zakaj smo med najboljšimi gostilnami v Bohinju.

Gostoljubno vzdušje, prijeten, urejen ambient, odlična postrežba in še več vas čaka pri nas.