Nazaj na seznam zadetkov

Do -25% akcija na kovinske nadstreške in konstrukcije 

INOTEHNA INŽENIRING d.o.o. za vas hitro, kvalitetno in po posebno ugodnih cenah nudimo

- izdelavo kovinskih nadstreškov in konstrukcij po meri z dostavo in montažo 

- drsna in dvoriščna vrata

- izdelava strojnih delov 

- izdelava ograj

- izdelki po naročilu 

- antikorozijska zaščita

Naše izdelke vidite po celi Sloveniji. Zadovoljni naročniki jih radi pohvalijo zaradi trdnosti, funkcionalnosti, enostavnega vzdrževanja in seveda privlačnega videza. Naročite jih tudi vi in se o vsem tem prepričajte sami. Z veseljem poskrbimo, da ste popolnoma zadovoljni z investicijo v naše kovinske nadstreške in konstrukcije. 

Zagotovite si top ponudbo, če so kovinske konstrukcije, kar potrebujete.

Zagotavljamo kovinske nadstreške in konstrukcije po Sloveniji, ki navdušujejo s kakovostjo in ceno. Do 8.8.2020 na izbrane storitve dobite tudi do - 25% nižje cene 

Ne zamudite akcije za kovinske nadstreške in konstrukcije podjetja INOTEHNA INŽENIRING.

Smo strokovnjaki, ki vam kovinske elemente (kovinski nadstreški, ograje, drsna in dvoriščna vrata) izdelamo po vaših željah, hitro in kvalitetno. Za kovinske nadstreške, konstrukcije in ostale storitve ter izdelke pri nas dobite celovite rešitve od svetovanja, projektiranja, inženiringa, proizvodnja do montaže. 

Spoštujemo dogovore s strankami, smo korektni, prijazni, dostopni, zanesljivi. Prepoznavni smo po odzivnosti in prilagodljivosti. Tudi vi nas boste radi priporočali za kovinske nadstreške in konstrukcije ali se ponje vedno znova vračali. 

Izkoristite TopPonudbo in si zagotovite izdelavo kovinskih nadstreškov in konstrukcij po posebnih cenah 

Naša ekipa zmore izpolniti tudi najzahtevnejša naročila, vezana na kovinske nadstreške in konstrukcije. Vlagamo v znanje in usposobljenost ekipe, kakor tudi posodabljanje proizvodnih kapacitet oz. orodja, opreme, materialov.

Delamo s ciljem biti najkonkurenčnejši na trgu. Kupcem hočemo ob ohranjanju dostopnih cen zagotoviti maksimalno kakovost ne glede na zahteve. 

Našo ekipo preizkusite tudi sami in verjamemo, da bomo odlični partnerji, kadarkoli boste potrebovali kovinske nadstreške in konstrukcije. 

Povpraševanje za akcijsko ceno na kovinske nadstreške, konstrukcije oz. dogovor za sodelovanje oddajte preko obrazca zgoraj ali nas pokličite na 040 705 111.

Na vse kontakte se odzovemo v najkrajšem možnem času in z najboljšo ponudbo za vas. Vedno smo pripravljeni na nove izzive v izdelavi kovinskih nadstreškov, konstrukcij, dvoriščnih vrat ipd. in veseli bomo, če bomo med svoje reference lahko dodali tudi vaše naročilo.