Nazaj na seznam zadetkov

Naj matematika in kemija ne predstavljata problem – odločite se za inštrukcije pri Anamarija Ilc s.p., Celje

Približuje se konec šolskega leta, vaš otok pa mora popraviti tisto slabo oceno, ne ve, kako se pripraviti na zadnji test ali ustno spraševanje?

Nudim inštrukcije za osnovno- in srednješolce pri matematiki in kemiji v Celju.

Pri pouku se pogosto zgodi, da učitelju ali profesorju zmanjka časa, da bi preveril, ali so vsi učno snov pravilno razumeli. Nerazumevanje se lahko stopnjuje v neznanje. To lahko popravimo z inštrukcijami. Pri inštrukcijah si lahko vzamemo čas, se poglobimo v učno snov in si pogledamo vsak problem.

Inštrukcije se lahko izvaja na dva načina: periodično ali neposredno pred testi.

Najboljša oblika inštrukcij so periodične inštrukcije, ker tako oblikujemo razumevanje za določeni predmet in znanje tudi nadgradimo.

Če pa se želimo pripraviti le na ustno ali pisno ocenjevanje, se inštrukcije lahko izvaja tudi neposredno pred ocenjevanjem. Takšne oblike inštrukcij so najbolj priljubljene pred zaključkom ocenjevalnih obdobij.

Kako izvajam inštrukcije matematike in kemije na območju Celja?

Z inštrukcijami imam dolgoletne izkušnje. Izvajam jih pri predmetih matematika in kemija. Inštrukcije nudim na svojem domu v Kasazah, v bližini Celja.

Pri svojem delu uporabljam veljavne učbenike in delovne zvezke ter delovne liste. Pri pripravah na maturo uporabljam stare maturitetne pole, da oblikuje občutek, kako naloge na maturi izgledajo.

Imam veliko znanja in potrpežljivosti. Svojega dela se lotim sistematsko in z vsakim posameznikom poskušam najti najboljšo učno strategijo, saj se ne vsi učimo na enak način.

Da se bo šolsko leto čim bolj mirno zaključilo in da boste imeli čim bolj brezskrbne poletne počitnice, pravočasno pokličite in se naročite na inštrukcije.