Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava iz masive in klasičnega pohištva Osrednja Slovenija, TOMAŽ PRISTAVEC S.P.

Ne veste, komu zaupati izdelavo pohištva iz masive ali izdelavo klasičnega pohištva? Potem se obrnite na top ponudnika TOMAŽ PRISTAVEC S.P. Za vas izdelamo pohištvo po meri, po vaših željah. Če pa imate prostorsko stisko ali neizkoriščene kote vaših prostorov, pa je pohištvo po meri kot nalašč za popolno izkoriščenost vaših sob ali pisarne.

Naše delo jemljemo resno od samega začetka. Najprej se vam v celoti posvetimo. Poslušamo vaše želje, zahteve in potrebe glede pohištva in postavitve.

Podamo vam tudi strokovne in tehnične nasvete. Nato vam izrišemo prostor, da si ga lažje predstavljate, saj tako tudi izrazite vaše morebitne popravke. Pohištvo nato izdelamo in ga tudi montiramo.

Pri izdelavi masive in klasičnega pohištva uporabljamo le najbolj kvaliteten les in ostale materiale. Za razrez, žaganje, lepljenje, skobljanje, rezkanje, brušenje, profiliranje, barvanje, nanašanje premazov in ostalo obdelavo lesa uporabljamo le najbolj kvalitetno opremo in naprave.

Zaupajte nam izdelavo iz masive in izdelavo klasičnega pohištva na območju Osrednje Slovenije

TOMAŽ PRISTAVEC S.P. je v okviru izdelave masive in klasičnega pohištva specializiran za izdelavo kuhinj po meri, a izdelamo tudi jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalnice, predsobe, garderobne omare...

Naročniki se lahko odločite za moderen, klasičen, podeželski, rustikalen ali starinski stil.

Pri izdelavi pohištva uporabljamo različne vrste lesa: smreka, jelka, hrast, jesen, češnja, oreh, javor... Pri delu smo natančni, dosledni, prilagodljivi in zanesljivi, opravljamo pa ga z veliko mero strokovne usposobljenosti.

Ne odlašajte, pridobite top ponudbo za izdelavo pohištva iz masive ali izdelavo klasičnega pohištva. Na voljo smo strankam iz Osrednje Slovenije in vse širše okolice. Pri vaših povpraševanjih bomo upoštevali konkurenčen cenik in optimalne pogoje sodelovanja.