Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava kovinskih ograj na Gorenjskem

Svoj dom ali poslovni prostor lahko okrasimo z izdelki narejenimi iz kovine. Najpogosteje se posamezniki odločijo, okrasiti svojo hišo s kovinsko ograjo ali kovinskimi nadstreški.

Na Gorenjskem izdelujemo kovinske ograje in ostale kovinske izdelke

Naše podjetje Franc Plevel s.p. se nahaja v kraju Velesovo, v bližini Kranja. Čeprav se nahajamo na Gorenjskem, izvajamo dela od Kopra pa vse do Celja.

Že vrsto let se ukvarjamo z izdelovanjem kovinskih izdelkov. Čez leta smo pridobili veliko izkušenj in znanj, ki ji pri delu uporabljamo in nadgrajujemo.

Za vas lahko izdelamo:

  • kovinske izdelke

  • nadstreške in

  • razne kovinske konstrukcije.

Polepšajte zunanjost svojega s kovinskimi ograjami, nadstreški in ostalimi kovinskimi izdelki iz podjetja Franc Plevel s.p.

Kovina je izjemno odporen material

Kovino uporabljamo že od časa pračloveka. Odkritje kovine je pospešilo človeški razvoj. Gre za material, ki se ga da obdelati in preoblikovati v željeno obliko.

Kovina je osnovni material, ki je velikokrat v obliki pločevine, ki je navita na velike kolute. S posebnimi stroji se osnovne kose razreže na manjše, ki so bolj praktični za nadaljnjo obdelavo.

V posebnih delavnicah se kovino obdeluje. Mojstri lahko kovino preoblikujejo v polizdelke ali končne izdelke. Obstajajo posebni stroji, s katerimi si lahko pomagamo in kovino upognemo v željeno obliko.

Kovina je v primerjavi z drugimi materiali bolj odporna. Material je zelo močen in potrebuje veliko časa, da propade. Z leti se sam izgled kovine ne spreminja veliko. Lahko pa začne rjaveti, če ne pravilno skrbimo za njo. Je idealen material za zunanje ograje in nadstreške.

Za izdelavo vaše nove kovinske ograje nam pošljite povpraševanje.