Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava PE folij in vrečk Slovenija, ROPLAST ROBERT HVALA S.P.

Glavna dejavnost podjetja ROPLAST ROBERT HVALA S.P. je izdelava PE folij in vrečk. Naše izdelke lahko najdete kjerkoli v Sloveniji. Uvrščamo se med top ponudnike, zato se na nas lahko brez skrbi zanesete.

POLIETILENSKE FOLIJE IN POLIETILENSKI ROKAVI

PE folije so narejene iz PE LD različnih dimenzij ter različnih barv in z dotiskom. Primerne so za uporabo v industriji za strojno pakiranje, v gradbeništvu…

PE VREČKE

Lahko jih izdelamo iz PE folij. Pri izdelavi lahko uporabljamo PE LD in PE HD materiale. Končni izdelki so lahko različnih barv in različnih dimenzij. Vrečke lahko tudi potiskamo po vaših željah.

Primerne so za uporabo v industriji za pakiranje izdelkov ter raznih gradbenih materialov, kot vrečke za eksploziv in vrečke za pelete, v gospodinjstvu in trgovini kot embalaža za prehrambne izdelke, kot vrečke za smeti…

Na voljo so vam izdelane posamezno ali navite v role.

Specialisti za izdelavo PE folij in vrečk v Sloveniji

Preverite top ponudbo podjetja ROPLAST ROBERT HVALA S.P., i svojim strankam nudi občasne akcije. Preverite jih in si priskrbite zavidljivo ponudbo.

Znanja in izkušnje uspešno nabiramo že več kot 25 let, a še vedno neprestano vlagamo v razvoj opreme in kadra. Imamo moderen strojni park za izdelovanje PE folij in vrečk ter zanesljive, odgovorne in iznajdljive sodelavce.

Ker smo strokovno usposobljeni, smo vam na voljo tudi za nasvet. Svojim strankam želimo ustreči v največji meri, zato se vam vedno individualno posvetimo.

Za vse dodatne informacije in naročila smo vam na voljo preko navedenih kontaktov, zato smo za vas na voljo kadarkoli preko objavljenih kontaktov. Ne odlašajte in nas povprašajte za morebitne akcije!