Nazaj na seznam zadetkov

LKS trgovina in storitve d.o.o.

lks kmetijska mehanizacija
kvalitetni deli za kmetijske stroje
Apače 2, 9253 Apače
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 08:00 - 17:00 Sobota: 08:00 - 13:00 Nedelja: Zaprto

Kakovostni rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo, LKS d.o.o.

So rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo tisto, kar iščete v Sloveniji? Kot top ponudnik smo se na tem področju uveljavili pri LKS d.o.o.

Poleg prodaje kakovostnih rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo po tradicionalnih kanalih, naše podjetje zagotavlja tudi spletno trgovino, kjer lahko naročate originalne rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo Lemken.

Naša ponudba zajema le najbolj kakovostne rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo

Vsa oprema, ki je na voljo pri nas, je vrhunske kakovosti, dobavljajo nam jo preverjeni dobavitelji, z dobro organiziranostjo in uvajanjem inovacij v naše poslovne procese pa vam jo lahko zagotavljamo po ugodnih, konkurenčnih cenah.

Dosledno zagotavljamo pestro izbiro v asortimaju, kratke dobavne roke in prijazno ter strokovno svetovanje.

Ponosni smo, da s kakovostnimi rezervnimi deli za kmetijsko mehanizacijo in vrhunsko storitvijo podpiramo kmetijstvo

Pri nas vam so vam na voljo tudi kakovostni rabljeni rezervni deli za kmetijsko mehanizacijo, ki so glede na ceno in starost odlično ohranjeni in v veliko primerih predstavljajo pametno alternativo novim.

Česarkoli, kar bi potrebovali, ne najdete v naši spletni trgovini? Kontaktirajte nas in poskusili bomo ustreči vsem vašim željam. Zagotovimo vam lahko 98 odstotkov kakovostnih rezervnih delov kmetijske mehanizacije.

Ponosni smo na svojo podporo in prispevek h kmetijstvu, saj se zavedamo, kako pomemben je nemoten potek dela v panogi za našo skupno samooskrbo in prehransko varnost. Z našimi zvestimi in zadovoljnimi partnerji smo kot top ponudnik rezervnih delov za kmetijsko mehanizacijo pri podjetju LKS d.o.o. stkali dolgoročne vezi.

Vabimo vas, da nas izberete tudi vi in se prepričate o naši kakovosti.