Nazaj na seznam zadetkov

DANICA BOHINJ, turizem, gostinstvo in trgovina, d.o.o.

Triglavska cesta 60, 4264 Bohinjska Bistrica
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 22:00 Sobota: 8:00 - 22:00 Nedelja: 8:00 - 22:00

Kamp in gostišče Bohinjska Bistrica, DANICA

Pobegnite pod poletno vročino, poglejte si zasnežene vrhove pozimi in raziskujte okolico po pomladnih in jesenskih mesecih. Bohinj je idealna okolica za raziskovanje čez celo leto.

Vabljeni v Bohinjsko Bistrico, kjer se nahaja naš kamp in gostišče

Kamp Danica se nahaja v eni izmed najlepših pokrajin v Sloveniji. Najdete nas v Triglavskem narodnem parku, od koder lahko vidite Triglav in bohinjske gore. Osvežitev vam nudi Sava Bohinjka, ki se nahaja v naši bližini.

Z avtobusom se lahko zapeljete do Bohinjskega jezera, kjer lahko v poletnih mesecih uživate v vodnih aktivnosti. V ostalih letnih časih lahko raziskujete okolico, se podate na kakšen hrib ali pa kolesarite.

Kamp je za vas odprt vse dni v letu. Na zelenici si lahko izberete senčno ali sončno lego. Vse stvari ob prihodu uredite na recepciji, potem se pa prepustite uživanju v naravi.

Na lokaciji vam nudimo moderno opremljen sanitarne prostore, s pralnico in postajo za kamperje.

Kamp in gostišče v Bohinjski Bistrici je dobra začetna točka za izlete.

Gostišče Danica vam nudi tradicionalno lokalno hrano v domačem ambientu. Notranji prostori so sodobno opremljeni, ampak vsebujejo tradicionalne elemente, ki jih najdete na območju Bohinjske Bistrice.

Gostišče se nahaja ob vstopu v istoimenski kamp. Na našem velikem parkirišču lahko pustite vaš avtomobil. Od tu imate fantastično začetno točko za raziskovanje Bohinja. Z avtobusom ali kolesom se lahko zapeljete do Bohinjskega jezera ali se pozimi dvignete na Vogel, Pokljuko ali Soriško planino, kjer lahko uživate v zimskih radostih.

Vaš dan lahko začnete z bogatim zajtrkom, kjer dobite pristne Bohinjske dobrote. Za kosilo ali večerjo si pa lahko privoščite eno izmed naših okusnih jedi po receptih naših babic.

Za piko na i si pa privoščite eno izmed naših okusnih sladic.

Gostišče je odprto vsak dan od 8:00 do 22:00, kuhanja pa obratuje od 12:00 do 20:50.

Za rezervacije smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti. Več o naši ponudbi si lahko preberete na spletni strani tdbohinj.si

Vabljeni v kamp in gostišče v Bohinjski Bistrici. DANICA vas z veseljem pričakuje.