Nazaj na seznam zadetkov

Klin Group smo ugoden čistilni servis, za vas dosegljivi na Koroškem in Štajerskem

Pri nas si lahko zagotovite najbolj ugodno ponudbo čistilnih storitev. Prilagodimo jih vam in vašim prostorom. Kaj to pomeni?

Zaupajte nam, kako pogosto potrebujete čistilni servis in dogovorili se bomo za dnevne, tedenske, mesečne ali občasne obiske na katerikoli lokaciji na območju Koroške in Štajerske regije.

Skupaj bomo dogovorili tudi obseg oziroma vrsto storitev. V poslovnih prostorih pri dnevnem čiščenju recimo skrbimo za:

  • čiščenje sanitarij

  • praznjenje košev za smeti

  • čiščenje tal

Čiščenje oken, bolj temeljito čiščenje pohištva se opravlja po dogovoru, običajno enkrat na mesec ter se potem dnevno ali tedensko to čistočo vzdržuje.

Od vsega naštetega je odvisna končna cena čiščenja, tako da ne odlašajte s povpraševanjem in si zagotovite najboljšo ponudbo za vas. Ne pozabite povprašati tudi po morebitnih popustih.

5 razlogov, zakaj smo top čistilni servis za Koroško in Štajersko

  1. Fleksibilnost glede lokacije in terminov.

  2. Strokovna ekipa čistilcev oziroma čistilk (30 zaposlenih), ki so pri svojem delu vestni in temeljiti ter diskretni pa tudi primerno usposobljeni za delo.

  3. Uporaba čistil, čistilnih pripomočkov oziroma orodij za čiščenje priznanih proizvajalcev.

  4. Možnost čiščenja poslovnih prostorov (pisarne, trgovine, gostinski lokali ...) in stanovanjskih objektov s prilagojeno ponudbo po meri.

  5. Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, za še bolj ugoden čistilni servis pa poskrbimo tudi s popusti.

Pozanimajte se o možnostih čiščenja. Kadarkoli pridemo, boste po našem obisku veliko bolj enostavno ohranjali čistočo tudi sami ali pa vas razbremenimo teh opravil v celoti.

Ne glede na to v kakšnem obsegu potrebujete čistilni servis, dovolite, da vas razbremeni naše podjetje. Pridobite ponudbo.