Nazaj na seznam zadetkov

Knjigovodske in računovodske storitve Koper

T.P.R., d.o.o. je podjetje, ki se profesionalno ukvarja s knjigovodskimi in računovodskimi storitvami. Nahajamo se v Kopru, na trgu pa smo prisotni že več kot 30 let, kar priča o tem, da se zaradi izkušenj, znanj in kvalitetnih storitev uvrščamo med top ponudnike. Preverite, zakaj.

Sodelujemo z mikro, majhnimi in privat podjetji, odvetniki, notarji, zdravniki... T.P.R., d.o.o. je računovodski servis, ki se posveti vsaki dejavnosti in vsemu podjetju posebej. Z nami boste prihranili čas, energijo in denar. Birokracija vam ne bo več povzročala stresa, saj se bomo s tem ukvarjali mi, vi pa se boste posvetili bolj pomembnim stvarem.

Pri opravljanju knjigovodskih in računovodskih storitev v Kopru smo dosledni, natančni, vestni, ažurni in odgovorni. Sledimo vsem novostim v zakonodajah in predpisih, da tako uredimo storitve tako, ko je to potrebno.

Naš servis je vreden zaupanja za knjigovodske in računovodske storitve v Kopru

Računovodski servis T.P.R., d.o.o. izberite za:

  • knjigovodske storitve,

  • računovodske storitve,

  • davčno svetovanje.

Kar se tiče naših storitev, vodimo poslovne knjige, vam nudimo svetovanje, vodimo evidence, uredimo obračun plač, obračun DDV-ja, vam nudimo pomoč na kadrovskem področju, revidiranje, pomoč pri ustanovitvi ali preoblikovanju podjetja...

Knjigovodske in računovodske storitve izvajamo kvalitetno, učinkovito, po predhodnih dogovorih z vami, prilagojeno vašemu podjetju, transparentno, etično in tako, da maksimalno optimiziramo vaše poslovanje.

Izberite nas kot top ponudnika za izvajanje knjigovodskih in računovodskih storitev. Pripravili vam bomo top ponudbo za top sodelovanje.