Nazaj na seznam zadetkov

Kovinske ograje za stopnice, Solutions Guri Simon Gorišek s.p.

Ker je dom lepši z dobro narejeno ograjo, smo pri podjetju Varjenje aluminija in ostalih kovin, Simon Gorišek s.p. iz Šmarij pri Jelšah pravi naslov za vas. Nudimo vam:

  • Unikatne kovinske izdelke

  • Kovinske notranje in zunanje ograje

  • Stopnice

  • Lestenci

  • Podnožja za mizo

  • Oprema za terase, letne kuhinje, žare

V sklopu svojih izdelkov pa vam nudimo tudi montažo in vzdrževanje. Pohvalimo se lahko z lepim številom zadovoljnih strank iz Savinjskih koncev in Štajerske. Bi se jim radi pridružili tudi vi?

Dobre kovane ograje za stopnice, podnožja za mizo ...

Pokličite nas že danes in nam zaupajte svoje želje. Zmenili se bomo za ogled objekta, kjer bomo lahko naredili izračune, si ogledali teren in pripravili TOP ponudbo za izdelavo kovinskih ograj, stopnic, in drugih kovinskih izdelkov, ki so unikatni, narejeni po vaših predlogah.

Bi želeli imeti kovinsko ograjo za balkon, stopnice? Ne veste kaj točno bi imeli, kako naj bi izgledalo?

Nič hudega, pri dilemah, vprašanjih vam lahko pomagamo. Razrešimo jih skupaj in nato mi ustvarimo kovinski izdelek s katerim boste zadovoljni tudi vi. Vaše zadovoljstvo pa je seveda naš uspeh.

Pomemben del naše ponudbe kovinskih ograj za stopnice in druge elemente stavbnega pohištva je tudi korektna cena, ter materiali. Stremimo k takim, ki jih poznamo in za katere vemo, da se bodo dobro obnesli.

TOP kovinske ograje za stopnice vam izdela GURI Solutions.