Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna keramičarska dela Osrednja Slovenija, Iztok Nusdorfer, s.p.

Če iščete mojstra, ki bo po top pogojih sodelovanja opravil kvalitetna keramičarska dela v Osrednji Sloveniji, ste kliknili pravo povezavo! Iztok Nusdorfer, s.p. je specializiran za polaganje keramike in ostala keramičarka dela.

Kaj nas uvršča med top ponudnike? Zagotovo pravilna izbira materialov in opreme, ki jo uporabljamo pri svojem delu, da so lahko končni rezultati optimalni za vas. Keramične ploščice, lepila za ploščice, fugirne mase, tesnilne mase ter morebitni vodoodporni materiali, ki jih uporabljamo, so najvišje kakovosti in skladni s prostori, v katere jih vgrajujemo.

Po končani izvedbi kvalitetnih keramičarskih del, so vaši prostori:

  • udobni,

  • estetko dovršeni,

  • funkcionalni,

  • praktični,

  • kvalitetno opremljeni s keramičarskimi elementi.

Zagotavljamo vam kvalitetna keramičarska dela po vsej okolici Osrednje Slovenije

Odvisno od površine, se odločimo za metodo vgradnje. Rezalnik ploščic, zobate lopatice, mešalnik za lepilo, orodja za silikoniziranje in ostala orodja, s katerimi izvajamo dela, so specializirana in preverjene kakovosti.

Ker smo strokovno usposobljeni in polni znanj ter izkušenj, vam tudi tehnično svetujemo. Naše najboljše reference so naše zadovoljne stranke, ki so se za nas že odločile.

Iztok Nusdorfer, s.p. je podjetje, ki prisluhne svojim strankam. Individualno se vam posvetimo, da nam lahko zaupate vse vaše želje, ideje in zahteve, ki jih želimo preseči. Prav tako pa vam občasno nudimo do -10% popuste, ki pa so časovno omejeni.

Preverite jih in si priskrbite top ponudbo še danes. Pričakujemo vaša povpraševanja. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani.