Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna livarna, KOVIS-LIVARNA d.o.o.

KOVIS-LIVARNA d.o.o. je podjetje, ki velja za kvalitetno livarno, ki izdeluje izdelke visoke kakovosti, ki se uporabljajo za železniška vozila. Specializirani smo za proizvodnjo zavornih diskov. Sedež imamo v Sloveniji, a smo dejavni tudi po tujini. Smo največji proizvajalec ležajnih ohišij v Evropi.

Smo ciljno usmerjeni in predani delu. Vlagamo v razvoj in inovativnost. V proizvodnji naše kvalitetne livarne uporabljamo le najbolj sodobne in moderne stroje, ki nam omogočajo, da svoje delo opravimo kvalitetno, učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Odlikujejo nas strokovna usposobljenost, prilagodljivost, zanesljivost, hitra odzivnost in natančnost. Upoštevamo roke in vse ostale dogovore z naročniki. Naš odnos je spoštljiv in profesionalen. Pri nas boste pridobili top ponudbo v kombinaciji visoke kvalitete in prijaznih cen.

Top ponudnik med kvalitetnimi livarnami je KOVIS-LIVARNA d.o.o.

Kvalitetna livarna KOVIS-LIVARNA d.o.o. izdeluje sledeče proizvode: zavorni diski, ležajna ohišja, drugi proizvodi za železniška vozila ter opravlja mehanske obdelave in storitve. Specializirani smo za razvoj zavornih diskov in ležajnih ohišij, 3D konstruiranje naprav, načrtovanje in izdelavo 2D-3D načrtov za izdelke ter za izvajanje preračunov in računalniških simulacij.

Prav tako pa se v kvalitetni livarni opravlja kontrola kakovosti. Delujemo skladno z vsemi standardi in predpisi. Izvajamo kontrolo kakovosti, kjer preverimo trdoto, debelino nanosa barve, oprijem barve, kontroliramo sijaj barve, testiramo z magnetnimi delci, opravimo vizualno kontrolo ter kontrolo s penetranti.

Za dodatne informacije o kvalitetni livarni vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Zaupajte nam vaše želje in zahteve, mi vam bomo odgovorili s top ponudbo.