Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne elektro in strojne inštalacije, SAMSA-AG d.o.o.

SAMSA-AG d.o.o. je podjetje, ki se strokovno ukvarja s kvalitetnimi elektro in strojnimi inštalacijami. Nudimo vam celovite storitve, zato se uvrščamo med top ponudnike. Ker smo na trgu že več kot 20 let, smo polni znanj, pridobljenih izkušenj in referenc.

Dejavni smo med tednom od 8. do 16. ure, a je naša dežurna služba na voljo tudi izven delovnega časa, zato se na nas lahko obrnete kadarkoli!

Smo strokovnjaki na sledečih področjih:

  • elektroinštalacije

  • strojne inštalacije

  • hladilna in grelna tehnika

  • montaža in servis mizarskih izdelkov

Na nas se lahko obrnete, ker smo zanesljivi, natančni in prilagodljivi. Smo izurjeni in predani delu, opravljamo pa ga skladno v vašimi željami. Na voljo smo vam za svetovanje in vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Za kvalitetne elektro in strojne inštalacije smo vam v podjetju SAMSA-AG d.o.o. na voljo kadarkoli

Podjetje SAMSA-AG d.o.o. uredi storitve učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času. Našim cenjenim strankam pa nudimo občasne do -10% popuste, zate ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo, ki je časovno omejena.

Kar se tiče elektroinštalacij, vam nudimo pametne inštalacije v vseh objektih, priklop strojev in gospodinjskih aparatov, menjavo svetil, lestencev, varovalk, prestavitev in montažo vtičnic, stikal, montažo IR panelov, adaptacije električnih inštalacij.

Zaupate nam lahko sledeče strojne inštalacije: adaptacije kopalnic in vodovoda, polaganje vodovoda in odtokov, menjavo radiatorjev, ventilov, montažo grelnika sanitarne vode, tuš kabine, korita...

V okviru montaže in servisa hladilne in grelne tehnike smo strokovnjaki za klimatske naprave, toplotne črpalke, solarno ogrevanje, kotle za biomaso, palete...

Zaupate nam lahko montaža in servis mizarskih izdelkov kot so omare, kuhinje, spalnice, servis pohištva, polaganje laminata...

Stopite v stik z nami, da se dogovorimo o top ponudi, ki vas bo zagotovo prepričala. Veselimo se vaših povpraševanj!