Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne računovodske storitve Novo mesto

Ste samostojni podjetnik ali pa mikro, malo ali srednje podjetje in iščete kvalitetne računovodske storitve?

V podjetju OPTIMU-S, Irena Šuklje s.p. vam nudimo vse računovodske storitve, kar vam bo olajšalo vaše vodenje podjetja. Tako boste imeli čas nameniti svojo pozornost drugim stvarem, ki so za vas resnično pomembne. Posvetite se svoji osnovni dejavnosti, ki vam prinaša zaslužek, mi pa bomo poskrbeli, da bo vse v računovodstvu teklo brez težav.

Med drugim vam poknjižimo dokumentacijo in izdelamo vse potrebne obračune. Izvedemo vam različna poročila, vezana na preteklo poslovanje. To so denimo odprte terjatve in obveznosti, doseženi prihodki in odhodki in podobno.

Poleg tega ob svojem delovanju striktno upoštevamo vse davčne predpise ter za vas poiščemo tudi možnosti, s katerimi boste učinkovito optimizirali davčne obremenitve.

Izberite zaupanja vredno in kakovostno podjetje in si zagotovite kvalitetne računovodske storitve - mi vas že pričakujemo.

Kvalitetne računovodske storitve vam v Novem mestu uredimo v podjetju OPTIMU-S, Irena Šuklje s.p.

Naše cene za kvalitetne računovodske storitve so konkurenčne, a največ denarja vam prihranimo s tem, ko jih pravilno in pravočasno opravimo.

Svoje delo jemljemo zelo resno in zavedamo se stroškov, povezanih z računovodstvom, če to ni pravilno urejeno. Zato so naše glavne kvalitete:

  • organiziranost,

  • doslednost,

  • poštenost,

  • odgovornost,

  • strokovnost.

Kvalitetne računovodske storitve pri nas dobite, ker so že prvič urejen tako, kot morajo biti. Poleg tega pa vam prihranimo računovodske stroške za storitve, ki jih ne potrebujete. Vsaki stranki obseg del individualno prilagodimo. Katere računovodske storitve potrebujete je odvisno od vaše dejavnosti, načina poslovanja, vrste poslovnega subjekta in seveda individualnih želja.

Računovodenje nam lahko prepustite v celoti ali pa za vas le delno opravljamo storitve, če imate dovolj znanja, izkušenj oziroma časa, da del računovodstva urejati sami. Spoznajte nas in pogovorili se bomo o možnostih urejanja vašega računovodstva ter vam pripravili najboljšo ponudbo za kvalitetne računovodske storitve.