Nazaj na seznam zadetkov

Zagotovite si kvalitetne implantate - zobne vsadke, obiščite Artident v Ljubljani

Dentalna implantologija je vse bolj razširjena zobozdravstvena storitev. Gre namreč za najsodobnejši način nadomestitve manjkajočih zob.

Implantati ali zobni vsadki imajo številne prednosti, med drugim:

  • Vstavljanje zobnih vsadkov oziroma implantatov za razliko od klasičnih mostičkov ne zahteva brušenja zob.

  • Implantati povrnejo funkcijo žvečenja in čudovit nasmeh.

  • Z zobnimi vsadki je možno nadomestiti enega ali več zob. Pomagajo pri stabilizaciji proteze.

  • Ohranjajo preostalo zobovje.

Kateri pacienti so kandidati za implantate

Za vstavitev zobnega vsadka mora pacient mora biti zdrav, zdrava morajo biti obzobna tkiva, ne sme imeti znakov parodontaln bolezni, in mora imeti ustrezno ustno higieno. Prav tako je za implantat potrebna zadostna količina kosti.

Po vstavitvi implantatov

Po vstavitvi implantata iz titana 4 do 6 mesecev traja zraščanje kosti in zobnega vsadka. Titan, iz katerega je implantat narejen, omogoča odlično biološko povezavo s kostjo.

Zobni vsadki so kot vaši zobje, zato prav tako zahtevajo ustno higieno in redne obiske pri zobozdravniku. če želite, da imajo dolgo življenjsko dobo. Seveda vam bomo o kvalitetni skrbi za nove implantate podrobneje svetovali ob obisku naše ambulante, da boste popolnoma brez skrbi.

Kvalitetni implantati, ki vam jih stavimo pri Artident v Ljubljani, so najsodobnejša rešitev do čudovitega nasmeha

Če ste se odločili za enega ali več zobnih vsadkov, je vsekakor pomembno, da so ti kvalitetno narejeni, kar v naši ambulanti v Ljubljani zanesljivo zagotovimo. V postopku namreč ne sodelujete le z zobozdravnikom, pač pa tudi implantologom in zobnim tehnikom. Tako se naredi optimalen načrt zdravljenja, v katerem se določi, kakšni zobni vsadki so za vas najbolj kvalitetna rešitev.

Poleg posameznih zobnih vsadkov, se na področju implantologije razvijajo tudi nove rešitve. Imamo jih tudi mi, saj si želimo, da smo v koraku s časom in da so naši pacienti deležni najboljših možnosti. Govorimo o metodi ALL-ON-4.

Zanjo se lahko odločimo tudi pri osebah z minimalno količino kostnine, ki je sicer nujna za vgradnjo implantatov, poleg tega izključuje nadgradnjo kosti in dvig sinusnega dna. Fiksne zobe vam lahko zagotovimo že v 6 urah.

Če je to prava oziroma najbolj kvalitetna rešitev za vas, pa dovolite, da preverimo mi. Naročite se v naši ordinaciji v Ljubljani in na voljo vam bomo za vsa dodana vprašanja, ki se porajajo ob vgrajevanju zobnih vsadkov, implantatov.