Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetni izkopi Podravje, Drago Šnut s.p.

V podjetju Drago Šnut s.p. smo se posvetili kvalitetnim izkopom in storitvam z gradbeno mehanizacijo na območju Podravja. Smo strokovnjaki za vse vrste gradbenih del in imamo na tem področju bogate izkušnje.

Naše znanje z vsakim novim projektom nadgrajujemo in dopolnjujemo in vam na ta način zagotavljamo, najbolj kvalitetno storitev.

Pokličite nas za najbolj kvalitetne izkope na območju Podravja

Na voljo imamo vso potrebno mehanizacijo za izvedbo izkopov. Gradite novogradnjo? Urejate kanalizacijo ali vodovod? Bi si radi uredili okolico? Za vse to bomo poskrbeli mi.

Za kvalitetne izkope v Podravju vam nudimo:

  • izkope za temelje,

  • plitke izkope,

  • drenažo,

  • teptanje terena ...

Naši zaposleni imajo ustrezno znanje o tem, kako se uporablja mehanizacijo. Za naše stroje in orodje dobro skrbimo, saj ga redno vzdržujemo in za njega skrbimo.

Kvalitetni izkopi in storitve z gradbeno mehanizacijo Podravje so vam v našem podjetju vedno na voljo

Smo strokovnjaki na našemu področju. Do vseh naših strank imamo profesionalen odnos in se vedno potrudimo, da vam zagotovimo najboljšo storitev.

Naše izkušnje nam omogočajo, da za vsak izziv najdemo ustrezno rešitev, ki vam bo ustrezala. Smo mnenja, da je komunikacija s stranko ključ, do uspešnega sodelovanja.

Zato pred začetkom dela, z vami sklenemo dogovore o poteku in trajanju dela. Teh dogovorov se nato tudi držimo.

Oddajte nam povpraševanje in izkoristite naše kvalitetne izkope in storitev z gradbeno mehanizacijo na območju Podravja.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam vedno na voljo.