Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno davčno svetovanje Maribor, INFO-RAČUNOVODSTVO d.o.o.

V računovodskem servisu INFO-RAČUNOVODSTVO d.o.o. je zaposlen kader, ki je usposobljen za kvalitetno davčno svetovanje. Nahajamo se v Mariboru, na nas pa se obračajo stranke iz vse širše okolice. Uvrščeni smo med top ponudnike.

Glavna skrb našega podjetja v okviru kvalitetnega davčnega svetovanja je zmanjšati vaše davčne obveznosti na minimum. Sledimo vsem novostim davčne zakonodaje, zato so naše rešitve vedno v toku s časom. Neprestano planiramo nove strategije za zmanjšanje davčne izpostavljenosti.

Prav tako pa kvalitetno davčno svetovanje zajema načrtovanje davčnih rešitev s strankami, glede na potrebe in preference vsakega posameznika, zato se vam individualno in v celoti posvetimo. Iščemo rešitve za boljšo donosnost in optimiziranje vašega poslovanja.

Naše storitve vključujejo svetovanje o davčnih zakonih in predpisih, načrtovanje davčnih obveznosti, izdelavo davčnih poročil, pripravo in vodenje davčnih evidenčnih knjig ter pomoč pri reševanju davčnih zadev. Kvalitetno davčno svetovanje lahko pomaga podjetjem in posameznikom, da varčujejo z davki, izkoristijo davčne olajšave in krediti ter izpolnjujejo svoje davčne obveznosti na pravilen način.

Kvalitetne računovodske storitve Maribor, INFO-RAČUNOVODSTVO d.o.o.

INFO-RAČUNOVODSTVO d.o.o. je top ponudnik kvalitetnih računovodskih storitev. Obravnavamo vas z osebnim pristopom in se popolnoma posvetimo vašemu poslovanju. Vaše poslovne in osebne podatke obravnavamo skladno z zakonom GDPR, zato vam za to ni potrebno skrbeti.

Kvalitetne računovodske storitve, ki jih opravljamo pri nas v Mariboru največkrat zajemajo:

  • obračun DDV, plač, obresti

  • vodenje glavne knjige,

  • izpise odprtih postavk,

  • knjiženje maloprodaje,

  • izdelava zaključnega računa in medletnih bilanc,

  • vodenje evidenc,

  • Priprava dokumentacije za bančna posojila,

  • izdelavo poročil ...

... seveda pa smo vam na voljo za računovodske storitve po želji.

Posvetite se vašemu podjetju in poslovanju, davčno svetovanje in računovodske storitve pa prepustite strokovnjakom, ki bodo za vas pripravili top ponudbo, z morebitnim akcijskim popustom. Ne zamudite ga!