Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno računovodstvo na področju Podravske regije

Imate novo podjetje in želite urediti računovodske posle? Ali pa bi želeli računovodenje prepustiti strokovni in preverjeni osebi, da se lahko sami osredotočite na bolj bistvena področja posla?

V podjetju Petek Dušan s.p. vam omogočamo kvalitetno računovodstvo ter vam ob tem stalno strokovno svetujemo. Opravimo računovodske in knjigovodske storitve, nudimo vam pa tudi davčno svetovanje. Vedno se trudimo najti najbolj optimalne rešitve za vaše podjetje.

Osredotočeni smo na ustvarjanje dobrih dolgoročnih poslovnih odnosov in vam zagotavljamo strokovnost, hitro odzivnost in dobre rešitve na področju računovodstva. Za vas bomo vodili poslovno knjigo, vodili evidence, izvedli obračune, poročila, račune...

Kvalitetno računovodstvo na Podravskem dobite, če sodelujete z nami

Slabo računovodstvo vam lahko povzroči upad posla, zato je bistveno, da si zagotovite kvalitetno računovodstvo in ponudnika na Podravskem, ki mu lahko zaupate. Mi se vašemu poslovanju popolnoma posvetimo in ga dvignemo na višjo raven.

Mi smo tisti partner, ki mu boste z veseljem prepustili vodenje svojega računovodstva. Prvič zato, ker smo izkušeni in odgovorni ter natančni. Drugič zato, ker se pri delu držimo vseh dogovorov s stranko in seveda storitve uredimo skladno z zakonodajo ter ob tem v korist njenega poslovanja.

Med razlogi, zakaj boste vedno naleteli na nas, ko boste potrebovali kvalitetno računovodstvo na Podravskem pa so še ostale naše vrline, ki jih boste zagotovo hitro spoznali, ko nas pokličete za ponudbo.