Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno lasersko graviranje v Ljubljani naročite pri LAFE

Podjetje LASERSKO GRAVIRANJE LAFE - ERJAVEC JANEZ, S.P. vam je v Ljubljani na voljo s top ponudbo storitev, ki vam pomagajo personalizirati oziroma ustrezno označiti najrazličnejše izdelke.

Za lasersko graviranje je podjetje opremljeno s kar tremi laserji. Vrhunska tehnologija omogoča graviranje:

  • besedil,

  • logotipov,

  • slik na vse vrste kovinskih in nekovinskih materialov.

Glede na vaše želje, potrebe oziroma vrsto materiala vam pri LAFE tudi svetujejo, kako globoka naj bo gravura, da boste resnično dobili želeni efekt.

Med drugim so specialisti za

  • Lasersko graviranje računalniških tipkovnic

  • Številčenje, serializacijo oziroma numeracijo izdelkov

  • Graviranje črtnih kod (možnost gravure 3D kode)

Z gravuro ugodno personalizirajte katerikoli izdelek

Izdelava gravur je računalniško vodena, izjemno natančna in hitra, s konkurenčnim cenikom pa je podjetje tudi eno najbolj ugodnih za lasersko graviranje v Ljubljani.

Najsi imate večjo količino poslovnih daril, ki bi jih želeli personalizirati z logotipom podjetja, ali pa zgolj pripravljate posebno darilo za prijatelja, svoje najbližje ob posebnem dogodku, za ugodno gravura izbranega motiva na katerikoli izdelek oziroma material poskrbi podjetje LAFE.

Z dolgoletnimi izkušnjami in odličnim poznavanjem uporabe graverskih tehnologij so vam na voljo tudi za svetovanje pri izbiri motivov, a načeloma je meja samo vaša domišljija.

Da bi bila ponudba storitev, s katerimi je možno personalizirati vsak izdelek še boljša, so v ponudbo dodali tudi laserski razrez nekovin.

Svojo top ponudbo si zagotovite preko obrazca za povpraševanje. Pri LAFE vam pripravijo personalizirano ponudbo in so vedno pripravljeni na sodelovanje.

Ugodno lasersko graviranje v Ljubljani zaupajte podjetju LAFE.