Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava in prodaja mrež in posod za izdelavo aranžmajev

Plastika Plešec smo družinsko podjetje, v katerem se že 40 let ukvarjamo z izdelavo in prodajo mrež ter posod za izdelavo aranžmajev.

Do danes so nam zaupali številni aranžerji iz vse Slovenije in ponosni smo, da se po material za aranžiranje tudi redno vračajo. To pomeni, da ponujamo ugodne, kvalitetne in uporabne rešitve, kar pa je od samega začetka tudi naš cilj.

Če se ukvarjate z aranžiranjem in dekoracijo, boste pri nas zagotovo dobili ustrezne pripomočke, ki so VEDNO NA ZALOGI. Tako mreže kot posode za aranžiranje so nepogrešljiv element pri izdelavi aranžmajev, da so ti stabilni in obdržijo svojo obliko oziroma sploh omogočajo aranžiranje v različnih oblikah.

Kaj boste izbrali od naše ponudbe, je seveda odvisno od vaših želja pri aranžiranju, tako mreže kot posode se uporabljajo pri najrazličnejših namiznih, nagrobnih in drugih aranžmajih.

Zakaj izdelavo mreže in posode za aranžmaje prepustit nam?

  • Prodajamo mreže in posode za izdelavo aranžmajev, ki so visokokakovostni in uporabni izdelki.

  • Trudimo se ohranjati konkurenčen cenik in zagotavljati top razmerje kakovost/cena.

  • Mreže in posode so vedno na zalogi, tako lahko zagotavljamo hitro pripravo naročilo oziroma se držimo rokov in ostalih dogovorov s stranko, saj se zavedamo, da vam aranžerskega materiala ne sme zmanjkati.

  • Z veseljem prisluhnemo vašim posebnim željam in vam povemo, ali jih lahko v naši proizvodnji tudi uresničimo oziroma svetujemo optimalne rešitve.

  • Z nami sodelujejo številni izkušeni in uveljavljeni aranžerji, ki redno naročajo mreže in posode za izdelavo aranžmajev.

Več informacij dobite na naši telefonski številki ali nam pošljite povpraševanje.

Delovni čas:
Delovniki: 15.00 - 19.00
v dopoldanskem času in sobote po predhodni najavi.