Nazaj na seznam zadetkov

Načrtovanje požarne varnosti in rešitve za varnost pri delu

Pri podjetju ENMA d.o.o. vam pomagamo urediti vse v zvezi z varnostjo in zdravjem pri delu. Zavedamo se pomembnosti naših storitev, zato jih opravljamo izjemno odgovorno, skladno s predpisi in veljavnimi standardi. Redno, natančno, strokovno.

Naše storitve oziroma rešitve so izjemnega pomena za varnost in zdravje ljudi, zato so številne predpisane tudi z zakoni in jih je potrebno urediti. Da bi vam to kar najbolj olajšali, smo za vas pripravili celovito ponudbo rešitev na enem mestu po zelo dostopnih cenah.

Na nas se obrnite za:

  • načrtovanje požarne varnosti

  • priprava dokumentacije (ocena požarne ogroženosti, požarni red, požarni načrt, evakuacijski načrt) in usposabljanje s področja varstva pred požarom

  • koordinacija gradbišč

  • periodični pregledi in preskusi aktivne požarne zaščite

  • naloge varnosti in zdravja pri delu (preskusi delovne opreme, ocena tveganja, usposabljanje delavcev za varno delo ...)

Načrtovanje požarne varnosti je eden od bistvenih elementov Gradbenega zakona. Požarna varnost mora biti načrtovana oziroma urejena tako, da omogoča učinkovito in varno intervencijo gasilcev oziroma reševalcev.

Ustrezno morajo biti načrtovane evakuacijske poti in izhodi za ljudi. Pozornost je treba posvetiti tudi izbiri materialov oziroma gradbenih elementov, vgrajeni morajo biti primerni sistemi in naprave ter oprema za gašenje požarov.

Zakaj naloge, vezane na varnost pri delu in načrtovanje požarne varnosti prepustiti nam

  • Delujemo od leta 2006. Ne manjka nam izkušenj, znanj in referenc.

  • V svoje delo stalno vpeljujemo novosti oziroma spremembe zakonodaje. Stalno se izobražujemo in usposabljamo. Tako se popolnoma zanesite na nas, da boste za svoje potrebe varstva pri delu dobili aktualno rešitev.

  • Naročnikom storitev se posvetimo individualno. Odvisno od potreb, želja in seveda predpisov najprej pripravimo optimalno ponudbo. Ker smo strokovnjaki svojega področja in se trudimo delati brez napak ter hkrati biti dosegljivi v najkrajšem možnem času, so naše rešitve (načrtovanje požarne varnosti, varnost pri delu) najbolj ugodne za vas.

Zanesljivo rešitev pri načrtovanju požarne varnosti in varnosti pri delu za vas najdemo pri ENMA d.o.o.

Pokličite nas ali nam pišite za ponudbo ter si zagotovite tudi pravo ceno!