Nazaj na seznam zadetkov

ZASEBNI VRTEC METULJ predšolska vzgoja, telovadba ter popoldansko varstvo d.o.o.

logo
prijeten zasebni vrtec
Podutiška cesta 76, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Pokličite nas in preverite

Najboljši zasebni vrtec

Iščete najboljši zasebni vrtec?

Kot najboljši zasebni vrtec na območju Ljubljane in celotne Osrednje Slovenije smo se po prepričanju mnogih uveljavili pri ZASEBNI VRTEC METULJ predšolska vzgoja, telovadba ter popoldansko varstvo d.o.o.

Pri nas razpiramo otroška krila, v nadaljevanju pa vam podrobneje pojasnimo, zakaj otroci s takšnim veseljem zjutraj prihajajo k nam, zadovoljni pa so tudi njihovi starši…

Naš najboljši zasebni vrtec je majhen in je otrokom in staršem na široko odprt ter prijazen.

Otroke pri nas vabimo, spodbujamo in podpiramo, pri čemer jim je dopuščeno, da se razvijajo na lasten način v odgovorno oblikovanem okolju, ki podpira, pospešuje, razvija kreativnost, iznajdljivost, vedoželjnost in odgovornost.

Kot najboljši zasebni vrtec otrokom omogočamo, da poletijo v svet svobodni, odgovorni in vedoželjni, visoko raven storitve pa zagotavljamo tudi s stalnim dodatnim izobraževanjem in z ustvarjanjem ugodnih pogojev za napredek, rast in razvoj vsakega izmed otrok.

Varstvo, kjer razpiramo otroška krila

Program našega vrtca temelji na kurikulumu, ki zajema gibanje, jezik, umetnost, družbo, naravo in matematiko, nudimo pa tudi številne dodatne aktivnosti, kot so na primer

  • Gibalne urice z MIGI-jem,

  • Jutranji miselno-gibalni izzivi z MIGI-jem,

  • Rojstnodnevna zabava,

  • Plesne urice,

  • Tečaj keramike in

  • Pevski zborček.

V našem vrtcu verjamemo v interdisciplinarne in individualne pristope k vzgoji, v okviru česar se je analiza otroške rojstne karte izkazala kot primerno orodje za globlje poznavanje otrok in posledično primernejše vzgojne prijeme, ki temeljijo na individualnih potrebah otrok. Preučevanje in razumevanje človeške duše s pomočjo astrologije je razumevanje jezika energije.

Smo majhen vrtec in to si želimo ostati, saj lahko tako gradimo pristne odnose med vsemi deležniki, otroci, starši, kolektivom…

Izberite ZASEBNI VRTEC METULJ predšolska vzgoja, telovadba ter popoldansko varstvo d.o.o., kjer smo se uveljavili kot top najboljši zasebni vrtec za glavno mesto Ljubljana in okolico.