Nazaj na seznam zadetkov

Najem dvižnih košar in ploščadi Ljubljana, SUPRIM d.o.o.

Podjetje SUPRIM d.o.o. je vaš zanesljivi partner, ko potrebujete najem dvižnih košar in dvižnih ploščadi. Ponosni smo na svoje zanesljivo delovanje že več kot 15 let. V ponudbi storitev vam nudimo tudi storitve prevoza in odvoza blaga ter selitveni servis večjega tovora in občutljive opreme.

Najamete lahko košaro, dvižno ploščad, ali viličarja ter vozilo. Vozila izposojamo vsem, ki imate veljavno vozniško dovoljenje B kategorije, po želji tudi skupaj z voznikom.

Storitve zagotavljamo hitro, zanesljivo in v skladu z dogovori podjetjem in posameznikom, v primeru, ko potrebujete selitev ali prevoz trgovine (bela tehnika, pohištvo, razne naprave in stroji).

Zelo pomemben del najema dvižnih košar in dvižnih ploščadi je tudi varnost! Zato pri nas veliko pozornosti namenimo tudi usposabljanju, saj s pravilno uporabo in predvidevanjem, lahko preprečimo marsikatero nevšečnost.

SUPRIM d.o.o. je svoje mesto našlo med top ponudniki na slovenskem tržišču. Za najem vam ponujamo:

  • teleskopske dvižne ploščadi,

  • mobilne dvižne ploščadi,

  • škarjaste dvižne ploščadi,

  • dvižne ploščadi z lomljivo roko,

  • teleskopske viličarje.

V bogatem asortimanu vam nudimo visokozmogljive stroje, ki lahko opravljajo delo do višine 44 metrov, teleskopski viličarji pa imajo možno 360° vrtenja. Stroji so redno vzdrževani, servisirani in skrbno pregledani pred izposojo.

Naša strokovna ekipa poskrbi za teoretični in praktični del tečaja, ki poteka pri nas v Stegnah 33, Ljubljana. Znanje podajamo prilagojeno zmogljivostim tečajnikov in na razumljiv način.

Ne omahujte in nas kontaktirajte, ko potrebujete najem dvižnih košar, dvižnih ploščadi, viličarjev ali vozila. Veselimo se sodelovanja z vami.