Nazaj na seznam zadetkov

Metida namakalni sistemi - najboljša rešitev za zeleno ureditev okolice

Imate hišo z zelenico? Vrt, rastlinjak, ki vam zagotavlja samooskrbo z zelenjavo? Se profesionalno ukvarjate z vzgojo rastlin?

Vzdrževanje okolice terja kar nekaj časa. Če nič drugega, je potrebno vse rastline, pa naj gre za travnate površine, okrasne grme in drevesa ali pa sadike, primerno zalivati. Najboljša rešitev za to pa so namakalni sistemi, ki jih v Ljubljani in po Osrednji Sloveniji montiramo tudi pri podjetju METIDA.

Glede na tip rastlinja in značilnosti terena vam bomo pomagali izbrati namakalni sistem, ki bo najbolj učinkovit. To pomeni, da mora vodo enakomerno dozirati ob minimalni porabi. Šele nato se bomo lotili montaže.

Montaža namakalnih sistemov

Namakalne sisteme, naj gre za sisteme za avtomatsko zalivanje ali kapljično namakanje, vam vgradi strokovno usposobljena ekipa. Večino projektov montaže prevzamemo v Ljubljani in po Osrednji Sloveniji, seveda pa po dogovoru tudi na drugih lokacijah.

Ko se dogovorimo za montažo namakalnega sistema, pridemo na lokacijo v dogovorjenem času in ustrezno opremljeni.

Kaj je potrebno za kvalitetno vgradnjo oziroma pravilno delovanje namakalnega sistema?

  • Potrebujemo pretok in potreben delovni tlak vode.

  • Pozorni moramo biti na izbiro krmilnika, saj z njim prilagajate količino vode.

Kvalitetni zalivalni sistemi za vrtove, parke in druge zelene površine

Glede na potrebe vaših zelenih površin, bomo pri Metida, namakalni sistemi našli pravo rešitev za vas.

Ta bo cenovno dostopna za vas, izvedljiva znotraj razpoložljivega časa, predvsem pa kvalitetna in dolgoročna. Vgrajujemo namreč kakovostno opremo, ki ima preverjeno dolgo življenjsko dobo in ob pravilni montaži ter uporabi zagotavlja dolgo zanesljivo delovanje namakalnega sistema.

Pri nas si zagotovite svetovanje, načrtovanje, dobavo in montažo namakalne rešitve po meri. Ne glede na velikost in vrsto površine. Izvajamo namakanje v parkih, na zasebnih vrtovih, športnih površinah ...

Zagotovite svojim rastlinam najboljše pogoje za rast, sebi pa brezskrbnost, saj bo zalivanje odslej avtomatsko in vedno prilagojeno površini oziroma vrsti rastlin.