Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno mehansko obdelavo kovin na Savinjskem si zagotovite pri Kovinoplastika Gradišnik

Kovinoplastika je v Sloveniji precej konkurenčna dejavnost. Z mehansko oziroma strojno obdelavo kovin se ukvarja kar nekaj podjetij, zato stranke pri izbiri gledajo na različne dejavnike - cena storitev, hitrost izdelave naročil in seveda kvaliteta izdelkov.

Tega se dobro zavedamo tudi v Kovinoplastiki Gradišnik iz Velenja, zato že od začetka prisotnosti na trgu, to je od leta 1994, strankam ponujamo kombinacijo pravega razmerja med ceno in kvaliteto ter kratkega odzivnega časa.

Pošljite nam povpraševanje in se prepričajte sami.

Vrste obdelave kovin, ki so vam na voljo pri nas

V Velenju imamo sodoben proizvodni obrat, ki ga danes pozna vsa Savinjska in mnogi kupci iz ostalih delov Slovenije, ki cenijo prej naštete konkurenčne prednosti. Do danes smo stkali številna dolgoročna in uspešna sodelovanja - ponosni smo, da se naročniki kovinskih izdelkov oziroma njihove obdelave radi vračajo k nam. Vemo, da je to tudi zato, ker lahko na enem mestu ponudimo celovite rešitve na področju obdelave kovin, to so:

  • struženje

  • rezkanje

  • vrtanje

  • izdelava kovinskih izdelkov

Sodoben strojni park za natančno, hitro in ugodno obdelavo kovin vas čaka na Savinjskem

Podjetje ima z seboj več kot 25 let dela. V tem času smo vedno vlagali v modernizacijo strojnega parka in razširitev nabora storitev.

Danes se lahko pohvalimo s sodobnimi stružnicami, stroji za rezkanje in vrtanje, ki nam pomagajo, da delamo hitreje in ugodneje, zato pa nič manj kvalitetno, kar je zagotovo garancija za vaše zadovoljstvo.

Zaupajte nam svoje želje in zahteve glede obdelave kovinskih izdelkov oziroma polizdelkov. Od bolj do manj zahtevnih naročil smo z veseljem na voljo za sodelovanje.

Ko boste naročilo oddali pri nas, bomo poskrbeli, da bo narejeno v dogovorjenem času in seveda po dogovorjeni ceni.

Lahko nas povprašate tudi po možnostih ugodnosti.