Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja CD-jev, DVD-jev in plošč, vinilk v Ljubljani

Rockerija Gregor Meše s.p. se ukvarjamo s prodajo CD-jev, DVD-jev in plošč. Ljubitelji dobre glasbe in filmov vseh zvrsti dobrodošli pri nas v Ljubljani.

Z veseljem ponudbo tudi dopolnjujemo z vašo pomočjo. Če imate CD-je in plošče, ki jih želite zavreči, se z njimi oglasite pri nas ali nam po e-pošti pošljite seznam, da se dogovorimo za morebiten odkup.

Dobrodošli ste na naslovu Židovska ulica 3, Ljubljana, da si ogledate pestro ponudbo in opravite ugoden nakup CD-jev in ponovno vse bolj priljubljenih vinilnih plošč, iz katerih gramofoni izvabljajo prav poseben zvok.

Na voljo imamo izbor za ljubitelje najrazličnejše glasbe in filmskih žanrov, pri iskanju pa seveda z veseljem pomagamo. Pri nas vas čaka dober in ugoden nakup ali enostaven odkup, s katerim bomo mi povečali zbirko, vi pa boste naredili prostor bodisi za nove CD-je in plošče ali kaj drugega ter ostalim ljubiteljem omogočili, da jih dobijo ceneje.

Ne veste kam s CD-ji in vinilkami? Naredite prostor tako, da jih k nam prinesete v odkup

Obiščite nas v bližini Slovenske filharmonije če ste rocker po duši. Naš glasbeni izbor je odličen. 

Seveda se najde pester nabor tudi za ljubitelje ostale glasbe. Potrudimo se, da prav vsak dobi po svojem okusu kvalitetne in ugodne CD-je in DVD-je. 

Mnoge stranke se redno vračajo k nam zaradi odkupa ali nakupa oz. prodaje CD-jev in DVD-jev in prepričani smo, da nad ponudbo tudi vi ne boste razočarani. Posebno v času akcij, ko na izbrane izdelke dobite še odličen popust.

Preverite ga na naši lokaciji ali si ga zagotovite preko naših kontaktov. Z veseljem vam bomo odgovorili, če imamo, kar iščete.