Nazaj na seznam zadetkov

Online prehransko svetovanje, Mateja Medved s.p.

Podjetje POSTANI FIT Z MATEJO, svetovanje, posredništvo in druge storitve, Mateja Medved s.p. je TOP ponudnik za online prehransko svetovanje. Nahajamo se v Podravski regiji, online prehransko svetovanje pa nudimo po celotni Sloveniji in še dlje. Razdalja ni ovira, dokler imate dostop do interneta.

Stopite z nami v stik, zaupajte nam svoje težave ali želje s področja prehrane, mi pa vas bomo povabili v našo Facebook skupino, kjer izvajamo online tečaje oz. svetovanja.

  • Motivacijsko

  • Navdihujoče

  • Primerno posameznikom

  • Okusne prehranske kombinacije

Prehrana je pomemben del našega življenja, saj brez nje ne bi mogli obstajati. A ni vsaka prehrana dobra ali zdrava za naše telo.

Pri tem, kaj je dobro, primerno in kako se prehranjevati zdravo, vam bomo pomagali mi, z našimi online tečaji oz. prehranskimi svetovanji.

Zdrava prehrana za dobro počutje

Hrane je dandanes na voljo veliko, če pogledamo trgovske police, kako se šibijo pod vsaj 50 vrstami samo žitaric, kaj šele preostalih prehranskih artiklov, je izbira res velika. V poplavi izdelkov pa je težko izbrati pravega oziroma moramo biti res pozorni na deklaracije, časa, da bi pozorno prebrali deklaracijo vsakega artikla, ki ga v trgovini vidimo in nas zanima, pa nimamo vedno na pretek.

Zato smo za vas tukaj mi z online prehranskimi tečaji in svetovanjem.

Pomanjkanje ali poplava informacij pa ni edina ovira na poti do zdravega prehranjevanja. Mnogo ljudi je prekopiranih s službo ali družabnim življenjem, a si kljub temu želijo nekaj dobrega narediti zase.

Vemo, da ne morete biti strokovnjak za vse, zato vam kot strokovnjaki za prehrano ponujamo svoje usluge. In kar je najbolje, spremljate nas lahko kar iz domačega naslanjača in udobja vašega doma.

Pomembno nam je, da pri nas dobite prave informacije, ki vam bodo pomagale do boljšega počutja in zdravja.

POSTANI FIT Z MATEJO že danes. Udeležite se online prehranskega svetovanja in tečajev.